AslanKadini Mrv4 doktora bağlı. Benimki baya ilgilendi eğlenceli geçirdim ikili taramami iyi bi hanımdı ama cinsiyet için erken buldu detay vermedi yani 17 nci haftayi bekliyoruz 6 kasımda insaAllah😍
Mrv4 AslanKadini emın olmadan çok söylemek ıstemıuprlar gerçekten de aslında ıyı de yapıyorlar degsıınce bı hayal kırıklıgu vs olabılıyor 😂ıkılı tarama ben ıstemedım doğrusu ınsalah sağlıklı hayırlı bebeklerımız olur da ☺️
Mrv4 hayalim35 benımkınde dedı bı çıkıntı gözüküyor ama kızda da bazen olabılıuor bebıs pozısyon degısmedı o yüzden emın olamadı kordon da olabılır diye bakalım Kasım sonunda kontrol 🫠🫠
Mrv4 hayalim35 ayyy su belırsızlık o kadar yorucu ki meraktan çatlatıyor ınsanı 😂 sızın kaçıncı hafta
hayalim35 Mrv4 15+3 kızımda da 7 aya kadar hep bnziyor dedi her gittiğimde soruyordum doktor bıkmış olmalı ki en son bebeğimiz kız artık bundan eminiz demişti bn sormadan😂
Mrv4 hayalim35 demeseydı biraz daha bekleseydi doğunca ogrenırdın zaten aamaaaan 7 ay da da belırsızlık olur mu hıc net söylemek ıcın çok geç kalmış 😂😂
birLinaannesi Mrv4 12+3 %90 kız dendi. İkili tarama testine girdim daha sonuçları almadım 8 i öğreneceğim. Umarım doğrudur 😳🩷
Heyaslily birLinaannesi ay ben de 12+3’ken ikili taramaya girdim belki bende de cinsiyet belli oluyordur ama doktor bi şey söylemedi devlette gittiğim içindir 👀
Mrv4 Gulsah_09 bizde çıkıntı var dedi ama kordon da olabılır dedi ıste o yüzden bılemedm tahmın gıbı de degıldı konuşması ıste 🤷🏻♀️☺️
birLinaannesi Mrv4 yok balım olası tehlikeli hastalıklar için kan testi sadece. Doktor tahmin yürütüyor sadece eğer uygun pozisyon yakalarsa bebekte 🥰
hayalim35 Mrv4 Valla nazlı olmasından belliydi kız olduğu ve hala öyle nazlı bu da kıza bnziyor dedi inş doğrudur 😂
hayalim35 Mrv4 Valla nazlı olmasından belliydi kız olduğu ve hala öyle nazlı bu da kıza bnziyor dedi inş doğrudur 😂
Kelebekmisaliihayat Mrv4 bazen 20 haftayı da bulabiliyormuş. 20. Haftaya kadar her kontrolde bi kız bi erkek diyenler de var. En net 20den sonra galiba
Mrv4 Kelebekmisaliihayat aaa o zaman 20 haftaya kadar belırli renklerde alısverıs yapmıyım ortak tonlarda başlarım artık ufaktan ☺️
Mrv4 gulruba yaaaa 😂😂ama öylede kötü yaa ona heves eder ınsan sonra kontrolde degısır falan kötü hıssederdım tabı oncelık hayırlısı olsun da 🙏🏻🙏🏻
Mrv4 hayalim35 aaaa gönlümüzden geçen kız dı bızım hala belli değil gerçi ama nazlı olsun hıc muhım değil çıkıntı dedıkten sonra doktor degıstı düşünceler kesfetım erkek bebeklere döndü 😂😂
Mrv4 birLinaannesi evet ben rıske atmadım o test ıcın çünkü yanılma payı da var guvenemedım gelen allahtan ınsalah sağlıklı olur izniyle ☺️🙏🏻 ahh bıde o pozısyonu yakalatsalar varya kıbırdamıyor bıle benımkı 😂 acaba erken saatte gttım onun etkısı mı 10.30 da randevum vardı çünkü
Halin Mrv4 ben de 12+5 haftalığım. Çok sabırsızlanıyorum. Ne zaman gitsek karar veremedik ama etrafımdakiler bi kaç hafta daha beklememi söylüyor kesin olması açısından 🥰
Mrv4 Halin ınsan çok merak edıyor yaa anlıyorum sızı 😂yarın 14. Haftaya gırıyoruz doktorum Kasım sonu gel dedi bazen aklımdan su geçiyor başka doktor a mı o ara gözüksem catlıcam yoksa 😂😂