Mrv4 Kızlar yarın kontrolüm var ve çok merak ediyorum cınsıyetı sızce tahmın yapar mı yada ne kadar ıhtımalle doğru çıkar tahmını ☺️
AslanKadini Mrv4 doktora bağlı. Benimki baya ilgilendi eğlenceli geçirdim ikili taramami iyi bi hanımdı ama cinsiyet için erken buldu detay vermedi yani 17 nci haftayi bekliyoruz 6 kasımda insaAllah😍
Elif-ayhann Benim 12. Haftada ikili taramada söyledi cinsiyeti ama tabi yüzdelik olarak kesinlik olmuyor o haftada sadece tahmin ama benim doğru çıktı kız demişti
Mrv4 Elif-ayhann ıkılı tarama ıstemedım ben acaba normal ultrasonla anlayabılır mı ☺️merak ediyorum evet yanılma payı yüksek daha erken öğrenmek ıcın ama yınede ısterım tahmın yapmasını belkı tutar sızınkı gubı ☺️
Mrv4 Zeehraaaa net soylemesı ıcın aynen erken bu zaman 15 hafta sonrasında net söylüyorlar genelde ☺️
drya_slmz Bizde de 12+5 te bi doktor erkek 2 gün sonra tarama yapan doktor kız dedi ama ikiside öyle gibi geldi dediler emin değillerdi sizce hangisine güvenmeliyim ya da en net hangi hafta da belli oluyo
Mrv4 drya_slmz yanı bence biraz daha bekleyın bugün doktorum bana bı cıkıklık var dedi ama bazen kız da da gorebılıyoruz dedı kordon dan dolayı bebegım de sağolsun hıc hareketlenmedıgı ıcın tekrar bakmadık 😂
Papatyannesi Mrv4 doğrudur tabi benim doktorum söylemek istemedi duygularınla oynamak istemiyorum dedi
Kelebekmisaliihayat Mrv4 bazen 20 haftayı da bulabiliyormuş. 20. Haftaya kadar her kontrolde bi kız bi erkek diyenler de var. En net 20den sonra galiba
Mrv4 hayalim35 benımkınde dedı bı çıkıntı gözüküyor ama kızda da bazen olabılıuor bebıs pozısyon degısmedı o yüzden emın olamadı kordon da olabılır diye bakalım Kasım sonunda kontrol 🫠🫠