Melisuz Cleyi inşirah ın anlamı sadece açılma demektir bence her şeyi arapça ve kitabımızda var diye koymayın aleyna mesela bu ülkeye yapılmış zılümdür ve veya anlamı tasır cunku aman arastırın once
mel33 belginysf kuZimin ismi mislina.şimdi kısmet olursa bir kız bir oğlum olacak.24. Haf.ama erken doğum riskim var.korkumdan isim bile düşünmüyorum.1 çöp bile almadım
Taila Neladar çok var mislina lina mina almila almira hafsa hafza yazmışım bu arada farkındayım hafsa olduğunu ve okadar çok varki nerde bi bebek görsem hep aynı isimler 😕
Gulsahtria Suzitosuzi bence doğru demiş.. bir 5-10 yıl sonra tüm çocukların adı aynı olacak Ayşe Fatma Emine gibi isimler marjinal kalacak bi 20 yıl sonra.. hele de şu iki isim çılgınlığı ne zaman bitecek 😖
Leinil Eskilerden ya da yenilerden isim olsun ne olacak ki ? Her anne babanın gönlündeki hevesi heyecanı kalbinden geçeni neyse o olsun 😍🙏🏼 İsimleri de bol bol şans getirsin bebişlere 💗
Tugbaelmass Banada yardımcı olurmusunuz Elisa ve Lina arasında kaldım 🙈elis, Eliz,Buda güzel ama Elisa, Lina hangisi olsun fikirleriniz nedir ,
Taila Yok hiç içime sinen bi isim yok 😞 hepsi bi tuhaf geliyor vallahi örnek veremiycem yine ama arkadaşın dediği gibi bi beş altı yıl sonra hep aynı ismde olacak çocuklar 😕 oğlumun adını taha yusuf koydum herkes taha koydu bi anda sanki nereye gitsek tahalar yusuflar gerçi oğlumun adından hiç soğumadım iyiki yusuf koymuşum tahayıda babası koydu ama şimdiki aklım olsa yanlızca yusuf koyardm heralde tek isim olsun diye herkes artık iki isim koyuyor etraf aynı isimlerde çocuk dolu 🤕