Mkd Mekselina bende ilk defa duydum Türkiye de 96 kişi bu ismi kullanıyor. Kuran da kehf suresinde geçiyor. Anlamı 7 uyurlardan bir tanesi
mel33 belginysf kuZimin ismi mislina.şimdi kısmet olursa bir kız bir oğlum olacak.24. Haf.ama erken doğum riskim var.korkumdan isim bile düşünmüyorum.1 çöp bile almadım
Gulayse0233 marven çok güzel bir işim olmuş masallah. İkisinin de güzel anlamları var .🤗 ismiyle sağlıcakla yaşasın kuzucuk ❤
Rstasar Taila ben helen ismini cok begeniyorum ama Turkler koymuyor ,eger musluman degilseniz yada isimle alakli cevrenizde cok gereksiz yorumlar yapacak insanlar yoksa helen ismi cok guzel bir isim
deletedmom734 Rstasar bizde helen koyacaktık ancak çok tepki aldı etraftan benim eşimde yabancı olduğu için hep eşin müslğmanmı değilmi sorusu soruldu bu yüzden vazgeçtik içimde kalmadı desem yalan olur
Meryemeness Elizan - uzaktan duyulan ezan sesi demek 💕kızım olursa muhakkak koycam 😊ama oğlumuz olcak inşaAllah 😍💙
EzgiDurdu Krm akşam akşam beni güldürdünüz Allah da sizi güldürsün ne diziydi ya haftalarca gülmüştüm buna 🤣🤣🤣🤣
Seroo91 Cinsiyeti bile bellı degıl ama arkadaşimin kuzenı senin kızının adi ne dıye sormuştu bende aklıma ilk AYBALA gelmiştı kızım olursa ıhtımalı var😂