NurDemir @deletedmom734 canım siz ne koydunuz ismini ☺️ Burada çok görüyorum da seni merak ettim.Allah analı babalı büyütsün 💕
deletedmom734 NurDemir 😊 saydığım isimleri koymak nasip olmadı canım 🤷♀️ seslenirken hep ı ıh yok buda değil dedik yakıştıramadık bir türlü Ayşe Miray koyduk adıyla yaşasın hepimizin evladı inşallah ...Miray eşimle benim seçimim Ayşe anneciğimin adı 😊💜
Seymameva Serra bolluk bereket ve genişlik anlamında birde aklımda meva ve hifa var asel de var ama artık o herkes tarafından konuldu
marven dalin yaa :) benimki film delisi oldugu icin yuzuklerin efendisindeki arven miş bizimki 😀😀 anlami mukemmeliyetci diye cikiyo henuz cok arastirmadim baska anlami var mi
EzgiDurdu Krm akşam akşam beni güldürdünüz Allah da sizi güldürsün ne diziydi ya haftalarca gülmüştüm buna 🤣🤣🤣🤣
Kremini Ben şahsen koymam fakat Alaca, Lavinya, Serin ve Balca isimleri değişik ve kulağıma hoş geliyor.
Gulayse0233 Rabia-- ben de dua nur ismini duymuştum. Çok hoşuma gitti . Kızım olsaydı ismi hazır dı =DUA NUR. Ama erkek de isim bulamadım henüz 💙
2018istanbul Taila hanne Meryem validemizin annesinin ismi İslami kaynaklarda Hanne olarak geçmektedir. Bu ismin İbranicesi Hanna, Latincesi ise Anna‘dır. Biz Büşra koyacağız inş🙈
Suzitosuzi Taila Ben bu soruyu öğretmen bir arkadaşıma sordum bana Ayşe Fatma Emin’e dedi 😂😂🤣🤣 kendisi köyde öğretmen köyde bile isimler çok marjinal artık diyor.
Tontisannecik Suzitosuzi bence de artık p kadar tuhaf isimler moda oldu ki ayşe Fatma değişik gelmeye başladı 🤣
Gulsahtria Suzitosuzi bence doğru demiş.. bir 5-10 yıl sonra tüm çocukların adı aynı olacak Ayşe Fatma Emine gibi isimler marjinal kalacak bi 20 yıl sonra.. hele de şu iki isim çılgınlığı ne zaman bitecek 😖