alcang Taila yazel diye bi isim gördüm sitenin isim bölümünde. Sıcak rüzgar demekmiş. Benim hoşuma gitti karar vermemiş olsam düşünürdüm
marven Handanby gecen haftaki tuvaca sınavından çıktıktan sonra koyacağım son isim olabilir 😂 şaşkınım acaba anlami ne yaziyor internette
Cleyi Kuran-ı Kerim’de İnşirah suresi Peygamberimizin gönlünün ferahlamasını anlatıyor ismin anlamı da açıklık ferahlık. İnşirah bence çok güzel bir isim hatta şira diye kısaca seslenmelik tatlı bir isim diye düşünüyorum. 😊
Melisuz Cleyi inşirah ın anlamı sadece açılma demektir bence her şeyi arapça ve kitabımızda var diye koymayın aleyna mesela bu ülkeye yapılmış zılümdür ve veya anlamı tasır cunku aman arastırın once
Ela_klc Meva yeni duydum bende daha once hic duymamistim.Biz Ahsen Alya koyacagiz. Bir kizim daha var ismi Ela.
Oyakubra Ela_klc Meva ismi ewet cok hoş ya :) ama yer,yurt,mesken,doğa anlamına gelen isimler ağır gelirmiş Mevanın anlamıda tam da bu :)
Taila Bende hafza yeni duydum peygamber efendimizin eşinin adıymış detaylı bilmiyorum ama değişik hafza.. 🤷🏼♀️