BebekParlak Ne zamandan itibaren mide bulantılarınız ve ağrılarınız başladı. Şuan 5+4 üm hiç bir şeyim yok sanki. Ne zaman kese görünür?
Tugcecey BebekParlak 16. Haftadayım mide bulantım hiç olmadı. Ağrıda çok hafif regl ağrısı gibi ilk haftalarda oluyordu. Şimdi olmuyor
tugce-uyarr BebekParlak canım bende 5+2 yim ne bulantı var ne bişiy arada bir kasık ağrım oluyor dr de cok normal dedi bugün gittim hastaneye kese göründü 1 hafta sonra tekrar kontrole gel kalp atışı dinleyebiliriz dedi
Zeynepacaryagz_ Haticeanneeeee bende ayni senin gibiyim kesem gorunmuyor ya ve dusuk tehlikem var vajinalultrasyonda gorunuyo bitekk
BebekParlak Haticeanneeeee 4+1 de gittim aslında karından istedim rahimin ters o yüzden şuan göremiyor olabilirim dedi çok küçük bir siyahlık gösterdi olabilir diye bende çok üzüldüm . Beta 5000 olmuştur o gün …
Edaemkl Haticeanneeeee bende gördüm bugun kese çok küçüktü yolk kesesi oluyormuş var yok dedi mi size doktor acaba
BebekParlak tugce-uyarr keseye karından mı baktılar acaba. Transfer yapan doktorum kasımın ilk haftasında git demişti kese için o zamana 6 haftalık oluruz.
Zeynepacaryagz_ BebekParlak bnde 4+6im midemdw bulanio asiri uykum var yorginm kesemde gornmedi daha karindaki ultrasynda gornmuo kck diye
BebekParlak Zeynepacaryagz_ az önce yanlış mı yazdım bilmiyorum şuan 5+4 deyim ne mide bulantısı ne şiddetli agrı ne de çok uyku sorunu var. Bir de 3. Tüp bebek transfer olunca insan artık korkuyor beta degerlerim 2 gün arayla 308-800-2007 olarak arttı aslında..
Dilara3521 BebekParlak 6 haftalık hamileyim bende de miğde bulantısı yok sadece kasık ağrısı ve bel ağrısı oluyor göğüslerim şiş 2 hafta sonra gel kalp atışına bakalım dedi
Aigun Ben 5+0 hicbir bulantlm yok, gögüs uçlarm ağrıyo ,aşırı uykum var birde kanrlma ara slra agrı giriyo. Önümüzdeki hafta doktora gitmei planlıyorum.
Haticeanneeeee Edaemkl bebek oluşmaya başlamış dedi ama ben dokturumdan memnun değilim değiştiricem tecrübesiz
Edaemkl 5+2 olduk kesemizi gördük sadece göğüs hassasiyeti var birde arada kasik ağrısı bulantim falan olmadı kizimda da hiç yaşamadım bulantı
Selenturgutt BebekParlak bugün tam 5 haftalık bende de şuanlık bulantı yok ama kasıkta bazen ağrım oluyor ve uyku ve halsizlik durumu yaşıyorum
Cankuss35 BebekParlak ben 5+6 yım dün keseyi bebeği gördük çok fazla uyku hali halsizlik iştah açıklığı ve göğüslerde hassasiyet var ama bi artıyor bi azalıyor bu durum