Esmam_ela25 Merhaba kızlar gebelik nasıl gidiyor bide benim gibi bebişlerin cinsiyetini merak eden varmı acaba ☺️
Myrtle Esmam_ela25 10. Haftada bulantilar basladi resmen daha onceki haftalar rahat gibiydim :( forumda 11de cinsiyeti ogrenenleri gordukce daha da heyecanlandim ☺️
2kucukbebis Esmam_ela25 Yarın 12. Haftaya gireceğim bu hamileliğimde mide bulantısı çok yaşamadım aşırı sevinçliyim 😄 Myrtle İlk hamileliğimde 10+5 te öğrenmiştim ama bu göstermediği için merakla bekliyorum 😄
leylaaa1268 Esmam_ela25 9+4 , evett ilk gebeliğim ama fark etmezz sağlıkla alalımda kucağımıza🫠🫶bazen erkek bazen kız hissediyorum bakalımm, sende doğum tarihi tahmini ne zaman Allahın izniyle? 🤲🏻🥲
Boncukk123 Esmam_ela25 cok merak ediyorum tabi ki de kız erkek farketmez saglıklı hayırlı olsun da ama merak ediyorum 10+4 üm canım sen 🌸
Esmam_ela25 Myrtle benimde uyku hali sürekli midem bulmadı hiç ben yurt dışında yaşıyorum umarım cinsiyetini söylerler erkenden ☺️
Boncukk123 Myrtle bende aynı sekılde canım kimisi de 21 de 30 da öğrendik diyor aklım ona da takılıyor insaAllah net sekılde bu haftalarda öğreniriz canım ☺️🌸
Esmam_ela25 leylaaa1268 inşallah canım Mayısın son haftası bu benim 4. Gebeliğim tecrübeme dayanarak söylüyorum erkek diyorum bakalım tabiki sağlıklı olsunlar bebelerimiz ☺️
Esmam_ela25 Boncukk123 Boncukk123 evet ikiside aynı ama merak işte 10 haftalık olduk canım sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 🙏
leylaaa1268 Esmam_ela25 ayyy ne güzeell 4 cü bebişşş, sürpriz bir bebekmi yoksa istiyomuydunuz? 🥹🥹🥹🫶❤️
Naciye1 İyi akşamlar bende 10 haftalik hamileyim bakalim cinsiyetini inşallah öğrenirim 9 kasımda doktor kontrolüm var ozaman 12 haftalik olacak insaalh belli olur
ArasKemalvekardesi Benimde 10 yada 11 kasımda kontrole gideceğim 12 hafta olacağız bir oğlum var oğlumda bu kadar mide bulantısı yasamiyordum hap içmesem aşırı kötüyüm ve uyku halindeyim bütün gun
Esmam_ela25 ArasKemalvekardesi uyku hali gerçekten çok zor az kaldı 2. Tirmeste daha rahat olucaz inşallah canım ☺️
nzlbrn Esmam_ela25 14 Kasım’da kontrolümüz var bakalım cinsiyetini gösterecek mi çatlıyorum meraktan 🥲
Esmam_ela25 nzlbrn inşallah gönlüden ne geçiyorsa nasip olur bu arada çikolata meyve suyu iç bebiş ne kadar hareketli olursa o kadar iyi geçer kontrol canım ☺️
ArasKemalvekardesi Esmam_ela25 inşallah canım bugün geceden hapimi alıyorum dün unutmuşum icmeyi bütün gün afedersiniz kustum ceset gibiydim inşallah biraz olsun rahatlarız fenayım yoksa
Esmam_ela25 ArasKemalvekardesi Allah yardımcın olsun canım bende ilk gebelikte öyleydim anlıyorum seni 🥲