CansuuBlogg hikayenizi bilmiyorum ama ben kendiminkini biraz anlatayım. 30 yaşında Pcos olduğumu öğrendim. Doktorun eğer çocuk düşünüyorsam denemeye bir an önce başlamamı, herkesinki kadar kolay çocuk sahibi olamayacağımı söyledi. 2 yıl denedik araya pandemi girdi. Tekrar doktora gittim 3 ay letu ile tedavi uygulandı. Sonuç negatif olunca aşılama denedik. Yine negatif olunca daha fazla vakit kaybetmemek adına Ankara’nın en bilindik doktoruna tüp bebek için gittik. Bu süreçte 2 histereskopi, rahme çizik atma, vitamin tedavisi uygulandı. 2 kere yumurta toplama yapıldı. Embriyolar hep en iyi kalitedeydi. 3 kere transfer oldu. 1 negatif, 1 kimyasal, 1 düşük yaşadım. Genetik incelemeli tüp bebek önerildi. 9 embriyo genetiğe gitti, sadece 2 tanesi sağlıklı geldi. 4. transferde negatif olunca doktor değiştirmeye karar verdim. Kalan sağlıklı 1 embriyomu yeni merkeze taşıdım. Yeni doktorum beni 3 ay geçici menapoza sokacak ilaç tedavisi uyguladı. Sonra transfer oldu. Şimdi 35 haftalık hamileyim 🧿 Demem o ki, umudunuzu lütfen kaybetmeyin. Şans hep yanınızda olsun 🌸