Hanımlar geçmeyen enfeksiyon için anti cmv ıgg anti rubela ıgg testinden mi anlaşılıyor yoksa crp mi

Elifaco doktor randevuma daha çok var 3 4 gün sonra acile tekrar idrar testi vereceğim bakalım değerim ne çıkacak

seyma3737 hım o zaman daha kolay atlatırsın yediklerine dikkat edip günlük gece bile bolca su iç

Tokyobtl ben hamileliğim boyunca kaç kere tek dozluk suda eritme kullandım hatırlamıyorum bile doğuma yakın 38. Haftada oldum ardından fitil ilaç kullanmama rağmen geçmedi peşine doğum olunca bebeğe de geçti 3 gün yoğun bakımda kaldı bebeğim

Cerkes6019 sirkeli su ile yıkayın bakın biraz yanma olucak ondan sonra hemen geçecek inşallah bende de var dı

Elffth_2017 evet tüketiyorum iç çamaşırımı ütüleyip giyiyorum antibiyotik kullanıyorum ama nafile bir kurtulsak şu enfeksiyondan Allahın izniyle 🤲🏻🥺

Tokyobtl Vajinal enfeksiyonla idrar yolu enfeksiyon aynı şey mi bilmiyorum ama çok sıkıldım bu iğrençlikten insan kadınlığından irite olur mu? Hergün iç çamaşır değiştirmek hiç bir yerde rahat edememek 35 haftalığım doktor progestan fitil verdi ağrımda olduğundan ama kullanmak istemiyorum normal doğumu engelleyebilirmiş veya bebeğe zarar verir diye başka bir çözüm yoluda bulamıyorum

Tokyobtl bende yaklaşık 4 kere felan oldum normal doğuma engel değil ki canım bu korkma 💜

Tokyobtl canım nioli yağı kullan , iç çamaşırına hergün 1 veya 2 damla damlat geçeceğini göreceksin . Akıntıya da iyi geliyor .

Satikls nasıl kullanıyorsunuz çamasıra damlatıp direk çamasırı giyiyior musunuz yoksa havalandırıyor musunuz camasırı, yakıyor falan diyenler var çünkü

BabyBlueee saçma bir düşünce, 7 ay dikişlerim alınana kadar kullandım progestan . Bebiş şimdi 38. Haftaya giriyor . Ve doğum pozisyonuna geçmiş . Kim diyor normal doğumu engeller diye . Doktor verdiyse kullanın hanımlar.

sevdenurnur
          1 ve ya 2 damla damlat biraz yakıyor sonra geçiyor . Yakma hissediyorsan enfeksiyon olduğunu gösteriyormuş . Benimde inanılmaz beyaz akıntım vardı şimdi kullanıyorum . Azaldı resmen

Tokyobtl Bu durumdan o kadar muzdarıbım kı dun sırf bunun için ağladım. 23 haftalıgım en başından beri hiç geçmedi antibiyotik igne de kullandım tek içimlik şaselerde. Hep vardı ve çok yüksek çıkıyordu yanma kaşıntı yok kültürde üreme yok ama sık idrara çıkmak kasıklarda sancı ve cok yoğun sarı akıntı. Antibiyotikler fayda vermıyor probiyotik takviyesine başladık niolide kullanıyorum geçti mi derseniz geçmedi. Bu kdr dirençli demek tek korkum bebeğime gecmesı yoksa gerçekten tuvaletten cıkmasam bıle umrumda olmaz ama bebegıme gececek dıye cok üzülüyorum

Mkdds567 tam bende onu söyleyecektim en başından beri idrar yolu enfeksiyonumu nioli yağıyla geçirdim çok şükür enfeksiyonım yok