iremdemirr Ya muhakkak tarifi zordur yaşayınca anlaşılır da şöyle gerçekten tam anlamıyla tarif edicek, neye benzediğini ona denk bir acıyla anlatacak söyleyecek illa ki biri vardır diye düşünüyorum 😂 tüm gerçekliğiyle söyleyin lütfen
Sare_3466 iremdemirr içini biri tornavidayla oyuyor sanki ben öyle hissetmiştim tabi herkesin acı eşiği farklı
Bskaysy iremdemirr 20 gün oldu doğum yapalı normal doğumdan sezaryene döndü. Suni sancı verdiler ilk başta herşey gayet güzeldi adet sancısı gibi daha sonra suyumu patlattılar iştr sıkıntı orda başladı yerlerde yuvarlandığımı kocamın paçasına yapıştığımı hatırlıyorum böyle bir acı yok (acı eşiğim yüksektir kolay canım yanmaz) ama bu son aşama tabiki daha sonra kızımın kalp atışları yavaşladığı için 1-2 saat daha dayancak gücü kalmayınca çocuğun hemen sezaryene aldılar. Sezaryenden çıktıktan sonra dikiş acısı falan diyorlar tırt gerçekten. O acıyı çekince dikiş acısı sinek ısırığı gibş geldi kalktım yürüdüm hemen tuvaletimi falan yaptım. Tarifsiz bi acıydı giriyor 15 saniye sürüyor sonra gidiyor 10 sanşye sonra bidaha giriyor valla nasıl anlatayım bilemedim bacım 😅
aysh_23 iremdemirr sabah 6 da başladı 11 da hastaneye gittim 4-5 cm açıklık var dedi ilk 4,5 saat evde geçirmek en iyisi
aysh_23 hiç unutmuyorum boş odalar olmasına rağmen beni bir oda temizlenene kadar bekletmişlerdi danışmada ve 5 cm açıklığım vardı orda kendimi yerden yere vurmuştum neredeyse o lanet oda temizlenene kadar beni orda perişan ettiler hatırladıkça sinirleniyorum ya
258496 iremdemirr yok canım sancı aynı sancı bana göre rabbim kolay doğum nasip etsin ama doğumdan sonra kuş gıbı oluyorsun
Elfve Suyumu patlattıklarından sonra daha çok yaşadığım birşey öncesindeok hafifti. Herkesin acı eşiği farklıdır beyin kaydetmiyor deniyor ya gerçekten öyle bence ama o an ölmek istediğimi yerleri tırmaladığımı kızımı bile görmediğimi hayırlıyorum
iremdemirr @aysh_23 suyum gelmez de sancılarım başlarsa bende dayanabildiğim kadar evde geçirmeyi planlıyorum tabi şuan 27 haftalığım da ben şimdiden nefes egzersiz falan ne varsa araştırıyorum