Elsa57- Kızlar adet gecikmemim üzerinden 7 gün geçti 5 gün gecikince erken gebelik testi yaptım negatif cikti ama hiç adet olacak gibi de değilim. İlk defa geciktim bu kadar korunmayı bıraktıktan sonra olunca acaba vücudum mu tepki veriyor . Gecikmesinun üzerinden önce negatif sonuç alıp sonra hamile oldugunu öğrenen var mıydı
bsra4213 Elsa57- korunmayı bıraktıktan sonra adet gecikmesi oluyor canım ben 12 gün gecikmiştim adet söktürücü içtim öyle oldum
Ezel16 Elsa57- Adetim 19 geçmişti o gün kanda beta 12.6 değer ile pozitif görmüştüm.. 5.5 hafta geç döllenme olmuş.. Adet olmadıkça umut var bence 🩷
Aytlkya Olabilir ben adet olucagım gün kan vermiştim negatifti 1 hafta sonra pozitif olarak öğrendim 😊
Elsa57- Cerkes6019 bende 10 gün beklemeyi düşünüyorum eğer hala olmazsam kan vericem normalde günü günüme olurdum çünkü saskinligim o
Dilaralemdar Selamlar, benimde 7 gün gecikti. Geçen ay antibiyotik kullandığım için olabilir diye düşünüyorum. Salı günü kan verdim beta 0 çıktı, son adet tarihim 22 eylül.. Hala bekliyorum. Sizce hala hamile olma şansım olabilir mi?
Dilaralemdar Elsa57- Evet ben kan bile verdimm sıfırdı, bugün de regl oldum.. Artık diğer aylarda güzel haberler alırız inşallah🫶🏻🌸
BetulMom Elsa57- bende hep erken olan testlerden yaptım negatif çıktı,sonra bide normal alıp deneyim dedim ve pozitif 😂benimde geç döllenme olmuş canım.normalde 27 nisanda son adetim olmuştu ama doktor sorduğumda 11mayıs de çünkü bebek onunla uyumlu geç döllenme olmuş dedi