Arzu343434 ISILTAN ya sezeryanda pijama yada gecelik tarzı farkeder mi pijama aldım ama rahat olmaz dediler. Siz ne tercih ettiniz bi de odalar çok mu sicak
223mom ISILTAN aa çok iyiymiş ne yapıyorlar fön mü çekiyo . Bende diyorum bu millet doğumdan sonra nasıl saçlar başlar yapılı herkesin 😂
ISILTAN 223mom Pek moralim yoktu düz fön çekip at kuyruğu istemiştim . Yaptı yani farklı şey isteseniz yardımcı olur herhalde :)
ISILTAN Arzu343434 Pijama takımı almıştım hamileyken iki tane ikisinide götürmüştüm giydim yatıp kalkarken rahattı ama tekrar doğum yapcak olsam gecelik götürürdüm . Daha rahat olurdu lavaboya girerken falan .
Arzu343434 ISILTAN ben de panik atak var psikiyatri tedavisi de görüyorum .doktorum o yüzden sezeryan olmamı istiyor. Ben normali denemek istiyorum bilmiyorum artık 😞😂
ISILTAN Arzu343434 Allah hakkınızda en güzelini kısmet etsin inşallah :) Doğumun her türlüsü çok güzel ve özel :)
ISILTAN 223mom Kuaför kadındı zaten . Moral vererek saç yaptı zaten :) Yani soruyor zaten ne istiyorsunuz diye .
ISILTAN yeniannna34 Merhaba doktorunuza bağlı bir durum sanırım . Gördüğüm yorumlarda hastane doktoru , anlaşmalı doktor , galiba doktorun rütbesi vs çok fark ediyor hem muayene hem doğum ücreti için . Sigorta olayını zaten hiç bilmiyorum .
Nrsn2024 yeniannna34 bn dün fiyat aldım normal doğum 32 bin sezaryan 37 bin denildi..ocak ayında fiyatlar değişecek denildi
Gamgamze Arzu343434 bebek bezi ıslak mendil pişik kremi anneye ped veriyor bakım çantasının içinde birde hastane çıkışı. Onuda doğumda giydiriyorlar zaten
Arzu343434 Gamgamze evet hiç birini getirmeyin dediler zaten .süt gelmesi için psikolojik açıdan etkiliyormuş. Kendim emzirecegim diye şartlanmak için biberon mama getirme dediler