Bir ay olacak nerdeyse göbek kısmımı dokununca falan hissetmiyorum gibi dikişe yakın olan tarafı yani tuhaf bir his sizdede böylemi
Sezeryan sonrası göbeği hissetmeme
Cerennx O uyuşukluk hissi uzun bir süre geçmiyor
Cerennx 3 ay oldu düzeldi benimki
Aysegulll54 evet ya aynı sanki narkozdaki gibi dokunuyorum tuhaf oluyor
Yazmelegi_ göbek kaldımı peki
Cerennx zamanla düzeliyor daha iç dikişiniz bile tam iyileşmemiştir zamanla dediğim 1 sene gibi bir süre 2 3 ayda düzelecek bir şey değil 2 sene oldu benim hala bazı kısımlarda dikiş üzerinde his yok şimdi 2. Olacak olan histe gider zaten 🙈
Benim 1 ay oluyor sezeryan olalı 2. Hafta hissetmeye başlamıştım
Cerennx çok az var
Cerennx kesiğin olduğu çevreyi 2,5 senedir hissetmiyorum. Oradaki sinirleri kestikleri için gayet normal. Hissetsem nolur hissetmesem nolur zaten 😅
Cerennx 9 ay oldu doğum yapalı hissetmiyorum eskisi gibi olmasını beklemeyin
Yaprakdokumuseverr o göbek kalırmı ozaman 🥲
Cerennx 3 buçuk yıl oldu hala aynı teyzemin kızı var 11 sene oldu hala oldu ablam var 13 yıl oldu oda öyle kaslar ölüyormuş ondan hisetmiyormusuz
Cerennx yoo sporla toparlayabilirsiniz göbeği ben 1 ayda düz yapabilmiştim düzenli sporla her şey mümkün
@"Cerennx kalmadı
Benimde bugün yedinci günüm sezeryanda. Elhamdülillah iyiyim ama yan yatmak istiyorum artık 😕 ne kadar zaman sonra yan yatılabiliyor
Güzelim 6. Ayda yavaş yavaş azalmaya başlıyor. Şuan 1. Yıl her şeyi hissediyorum. Oradaki sinirlerin onarılıyor, zaman gerek 🧡