• Doğum
  • Sezeryan sonrası göbeği hissetmeme

Cerennx Benim ilk sezaryenden sonra 3 yıl boyunca devam etti. Yavaş yavaş geçti uyuşukluk. Pazartesi 2. Doğum olacak yine aynı olur diye düşünüyorum uzun süre o hissizlik devam ediyor maalesef

Cerennx zamanla düzeliyor daha iç dikişiniz bile tam iyileşmemiştir zamanla dediğim 1 sene gibi bir süre 2 3 ayda düzelecek bir şey değil 2 sene oldu benim hala bazı kısımlarda dikiş üzerinde his yok şimdi 2. Olacak olan histe gider zaten 🙈

Benim 1 ay oluyor sezeryan olalı 2. Hafta hissetmeye başlamıştım

Cerennx kesiğin olduğu çevreyi 2,5 senedir hissetmiyorum. Oradaki sinirleri kestikleri için gayet normal. Hissetsem nolur hissetmesem nolur zaten 😅

Cerennx Benim dikiş üzerinde ve bacak yanlarına doğru baya devam etti çevremde kime sorsam aynı şekilde olduğunu söylediler. Demek ki kişiye göre değişiyor.

Cerennx 3 buçuk yıl oldu hala aynı teyzemin kızı var 11 sene oldu hala oldu ablam var 13 yıl oldu oda öyle kaslar ölüyormuş ondan hisetmiyormusuz

Benimde bugün yedinci günüm sezeryanda. Elhamdülillah iyiyim ama yan yatmak istiyorum artık 😕 ne kadar zaman sonra yan yatılabiliyor

Güzelim 6. Ayda yavaş yavaş azalmaya başlıyor. Şuan 1. Yıl her şeyi hissediyorum. Oradaki sinirlerin onarılıyor, zaman gerek 🧡