Esra03 Bugraefekan canım 22-23 haftalıkken biz 540 gramdık şimdi 25+5olduk 1.340 gram olmuşuz maşallah ❤🙃
Bugraefekan Esra03 ay masalah azmis aslında birden kilo almış bak ne güzel inşallah bnm oğluşum da olur bende az diye üzüldüm demek ki birden alabilir bı anda
Esra03 Bugraefekan aynen canım bugün öğrendim bnde kontrolum vardı biraz da önden gidiyo gelişimi ama hiç sorun yok elhamdülillah rabbim herkese kazasız belasız doğurmayı nasip etsin inş. 🙏
Evinhatun_01 33+4 de 2300 gramdi şuan 34 +4 de girdik şuan erken doğum riskimiz var doktor dedi 3 santim açikligimizda var şuan sancim yok ama suyum geliyo normal derecede sizce hastaneye gitmelimiyim kilosu nasil kuvezde kalirmi sizce
firdevs Evinhatun_01 bence kuveze almazlar canım arkadaşım da o civarda doğum yaptı bebek 1 ayda maşallah tosun gibi oldu doktorun suyunun geldiğini biliyor mu hem belki hemen doğuma almazlar 1 hafta falan daha bekletebilirler belki Sağlıkla al kucağına bebisini inşallah 🙏
firdevs 34 hafta 3000 kilo ilk oğlum da 37 hafta da 4 kilo doğdu maşallah bu oğlum da tombiş olacak galiba öyle dedi doktor 🙏🥰
Kzysda Mihran2019 Hamilelikte bebeğinin karnı geriden gelen küçük olan varmı suyu kanı iyi sadece karnı geri 35 4 haftalık 2 kg 😔😔😔😔1 haftada 70 gram almış