8mucizem8 Melike_4949 inan bende 35. Haftalık oluyorum yarın bana sorarsan 30 dan sonrası çok hızlı geçiyor zaman bence gündüzleri yavaş yavaş bir bir yap koy kız dinlene dinlene tabi yada varsa çevrende çağır 😁
Melike_4949 8mucizem8 yapicam canım bugün evdeki alınan kıyafetleri yıkamayı düşünüyorum 😅 sonra dogurmadan alırız inşallah diğerlerini
Snsyda 8mucizem8 kız gelmiyor ki kış. Yeter sıcaklardan bunaldım vallahi kar kış olsun artık soğuk görelim gerçekten 😝 bir anda çıkıverecek kışlıklar vallahi 😂
8mucizem8 Snsyda bu sene bir anda gelecekmiş diyorlar artık gelsin ya lütfen kar yağsın yağmur yağsında şu havanın pisliği gitsin kış gelmeden 3 kere grip oldum havanın kirliliğinden birde maraşta yaşıyorum yıkılan binaların tozu hasta etti bizi 😖
8mucizem8 Melike_4949 kız minnak minnak kıyafetleri yıkaması daha tatlı oluyor attım 30 derece de 30 dk kısa devrede zaten yeniler pis değiller ya bişey olmadı ütüyüde yaptım ama bir kere vursam ütüyü yetiyor minnacıklar zaten işin en keyifli tarafı diyebilirim geleyimde beraber yıkayalım🥲
Dilan4862 8mucizem8 bende tek başıma yaptım kışlık yiyecekler mantıya kadar 30. Haftamda yaptım 32. Haftamda bebeğin herşeyini yaptım bitirdim. 38 haftadayım doğuma az kaldı bugün de sabah kışlıkları komple yapıyorum. Doğum öncesi bir enerji geliyor. Yerinde duramıyorsunuz 😂
Melike_4949 8mucizem8 💞💞 teşekkür ederim canım benim hangi deterjani kullandın peki ben henüz almadım üni baby düşünüyorum evet hemen kururlar ütülenirler
NewMomm1 8mucizem8 Doğum sonrası için epey bi hazırlık yapmıştım doğuma 1 buçuk ay kaldı pişirip yedim bazılarını vicdan azabı çeke çeke😂😂😂
8mucizem8 Melike_4949 durunun sabununu kullanıyorum ebebekten almıştım çok az koyuyorum 1 çay kaşığı kadar makinaya tertemiz oluyor iyiki almışım deterjan şeklinde uygun bulmadım hem uygun hemde baya kullanacak gibiyim