8mucizem8 Bütün kışlık yiyeceklerimi hazırladım buzluğa koydum giyecek kışlıkları da çıkarttım evide bir güzel temizledim halılarımı da serdim ohh içim rahat 🙈
ASE6154 8mucizem8 taşınma telaşım vardı çok fazla kışlık hazırlık yapamadım mide bulantılarım rahatlayınca evi temizliyecem inşallah
Melike_4949 8mucizem8 temizliği yaptım kişliklari çıkardım yazlıklar baza Altına gitti zaten evim küçük 😅 kışlık için buzluğa yeşil fasulye mısır menemenlik erik attım komposto yapmak için derin dondurucum yok zaten sadece banyo tadilatı yapılıcak doğurdum dogurucam hala yapicak canım kocam bebeğin hiçbirseyide hazır değil 🥲
denizalismom 8mucizem8 bende bitirdim çok şükür 😂 kışa tam teçhizat hazırım 😂 uyanmaz olur mıyız kız mesaideyiz 😂
zeyneepppsultannn Rabb’im sağlıkla afiyetle yemeyi kullanamayı nasip etsin canım bizim de tamam çok şükür doğum bekliyoruz artık inşaAllah 😂
8mucizem8 eminebzkrtt valla bende biraz eşimin desteğiyle hergün bir oda bir oda yavaş yavaş temizledim bitirdim 😁
8mucizem8 Mavimsii_56 heye güzel sen birde o kadar hazırlığı tek başıma yaparken görecektin hem ağlarım hem yaparım aşko 😁
Blackkcat 8mucizem8 ben de hepsini yaptım valla tabi annemde yardım etti,benim ev kalabalık tekrar pislettik bile😂
8mucizem8 Blackkcat tek başıma yaptım valla zoruma gitti ağladım herkes işim var dedi çekildi köşeye eşim de işe gidiyor ama yardım etti biraz biraz🥲
Pinar0808 Benim doğum yakın evi temizlettim yardımcı tutup ama her geçen gün gene pisleniyor temiz kalmıyor maalesef 😀 kışlıkları da annem sağolsun çok fazla.kışlık giyecekleri çıkarıp yazlıkları kaldırmam lazım ama çok ağırlaştım eriniyorum 😀
8mucizem8 Pinar0808 valla ben kaç ağlaya ağlaya otura kalka yaptım bitirdim 🙈 doğumdan sonra vakti sadece çocuğa harcicam gibi görünüyor
Melike_4949 8mucizem8 valla sezeryan mı normal mi olucak bilmiyorum 30 haftalık hamileyim işte canım iki ay var doğuma
Snsyda 8mucizem8 kız gelmiyor ki kış. Yeter sıcaklardan bunaldım vallahi kar kış olsun artık soğuk görelim gerçekten 😝 bir anda çıkıverecek kışlıklar vallahi 😂
8mucizem8 Melike_4949 inan bende 35. Haftalık oluyorum yarın bana sorarsan 30 dan sonrası çok hızlı geçiyor zaman bence gündüzleri yavaş yavaş bir bir yap koy kız dinlene dinlene tabi yada varsa çevrende çağır 😁