Heyaslily Arkadaşlar 10 haftalığım sabit bir doktor bulamadım kendime Ege üniversitesi hastanesine gittim ama orasından da emin olamadım. Sizlerin önerebileceği İzmir’de bir hastane veya doktor var mıııı 🥹
crnkrts Heyaslily özele gitmek isterseniz Can hastanesi Şebnem hanım muhteşem birisi. Kesinlikle tavsiye ederim.
gamzecgr Heyaslily özel tercih edicekseniz bucada Tahir Özgüder araştırın mutlaka gebelik başından beri kendisine gidiyorum çok çok memnunum kendi çevremde hep onda yapmisti doğumu memnun olmayan yok
Ozo3535 Heyaslily eğer özel düşünürseniz Çankaya tıpta Ufuk bey var. Kanama nedeniyle ben de değiştirmiştim doktoru kanama olunca Ufuk beyi buldum gereksiz bilgi vermiyor her ultrasonda bebeğe detaylı bakıyor sıkıntın var mı soruyor canım. En son muayene ücreti 650 olmuş galiba
crnkrts Heyaslily malesef bilgim yok sağlık sigortam olduğu için. Telefon ile bir sorun isterseniz. Ama çok memnun kalırsınız
Rapunzel-25 Heyaslily evet bende şebnem hanıma gittim evime çok uzak olduğu için gitmiyorum şimdi 740 TL ücreti çok tatlı doktor
Heyaslily Rapunzel-25 evet buca bana da uzak Bornova’ya yakınım ben bu taraflarda bir doktor bulabilsem çok iyi olacakkk🥹
ceydaa35 Heyaslily Özele gitmek isterseniz Tınaztepe Galen hastanesi var bayraklı da Ceren hanım varmış ondan da memnunlarmış sanırım bende oraya gideceğim.🙂İlk doğumumu da Galende yapmıştım başka bir doktorda. Şuan Medicalpointe gidiyorum ama araba vs olmadığı için biraz uzak kalıyor
Rapunzel-25 Heyaslily evet benim ikinci gebeligim ilkini kaybettim ilkinde oraya gitmiyordum ama kurtajimi orda oldum memnun kaldım o yüzden şimdi oraya başladım
gamzecgr Zehraz normalde sezeryan da aynı fiyat çınarlı da doğum yaparsanız benim ikiz olduğu için fiyat farklı biraz ama Eylül sonu arkadaşım kendisinde yaptı doğumu epidural Sezeryan ile 20 bin ödeme yaptım demişti
canss_96 Bende özel can hastanesine gidiyorum Özden Varom doktorum ben gebelikten öncede ona gittim şuan 28+5 deyim çok memnunum muaynesinden ultrasona bakışından