Aabbccc Tüp bebekte ikiz yapılabilmesi için 35 yaş üstü olması gerekiyormuş sizede böyle denildi mi yasakmış 35 yaş altı iki yapilinca
Zeynep_ze Aabbccc hayır illa 35 olması gerekmiypr yaşta bir faktör tabiki kaç tane embriyo transfer edilecek diye ama genelde ilk iki denemeyi tek embriyo transfer ederler tutmazsa üçüncü transferde iki embriyo transfer ederler ya da tutma olasılığı düşük hastalarda iki embriyo trsnsferi yapıyorlar
Meryem_aydmr Aabbccc bahçeci tüp bebek merkezinde tedavi gördüm suan 26+6 yız çok şükür yaşım 24 banada aynısını soyledıler ama sadece yaş faktörü değil Türkiye’de 35 yaşın altı daha önce gebe kalmamış birine çift transfer yapmıyorlarmış 35 yaşın altı daha önce düşük vs yapmışsa o zaman yapabiliyorlar zaten 35 yaşın üstünede isteğe bağlı çift transfer yapıyorlar
Aabbccc Ciceka1 öyle mii bilmiyorum ki bize o şekilde söylendi yaşım 25 ama olmaz dediler sana yaparsak eger
Ciceka1 Aabbccc evet arkadaşımda benim doktoruma başladı mesela 24 yasnda onada cift koyacakmis özel yerse yapıyorlar
December Aabbccc ben de bahcecide yaptırdım tüp bebek. Bana da tek koydular yaşım 34 olduğu halde. İlk iki denemeyi tek embriyo ile yapıyorlar eğer büyük bir sorunun yoksa. Üçüncü de çift koyuyorlar orda kural öyle. Her yer, her doktor aynı değil.
Aabbccc Ciceka1 evet 2 aşılama yaptım aşılamamın sonucunu bekliyorum 9.gundeyim tutmazsa tüp bebek yapacam kessin onun için sordum
Aabbccc Meryem_aydmr öyle mi demekki sanada yapmamislar canm ben ikiz istiyorum yapmıyor bahçeci iste
Aabbccc Meryem_aydmr yok geçirmedim canm başka yerler neden yapıyor ki o zaman yasaksa madem canm hangi doktorda yaptın sen
Meryem_aydmr Anneoluyorumm00 paket olarak 35 000 tl gibi bir fiyatı vardı ama her kişiye özel oluyor bu paketlerin içeriği mesela benim toplamda ilaçlarla beraber 70 bini rahat buldu farklı işlemlerde gördüm ben