NewMomm1 🤣🤣🙈 35. Haftada belirledik oda doğum şeklini konuşurken ben sezaryen istiyorum deyince var mı özel istediğiniz tarih dedi bende evlilik yıldönümümüzü söyledim 8 Kasım 38+5 dedim olur dedi direkt

Kanalize aa iyi bari yaa ne güzell 34 haftalıkken gidicem doktora bana da gün verse de rahatlasam 😂 sanki günü netleşince daha çabuk geçecek zaman gibi hissediyorum😂😂

Kanalize aynı durumdayim. Bugün ameliyat tarihim belli oldu. 7 Kasım da doğumum var inşallah. Son 10 gün kaldı ama gecmiyorrr😵 geceleri adet sancısı gibi sancılar giriyor ara sıra. İyice aşağı inmiş baya ağırlık yapıyor. 2 kilo 972 gram olmuş. Neredeyse 3 kilo. Doğuma kadar 150 200 Gr daha alırsa inşallah güzel olur 🥰 bende durum böyle

@Kanalize Benim yatış öğlen 12:00 da doğumum aynı gün olacak Rabbim nasip ederse 🙏 38+5 e gün vermişti sancım ve kasılmalar çok çıkınca 38+2 ye çekti☺️

Kanalize 38+1 olduk 2 Kasım sezaryen günümüz bakalım. Bekliyoruz. Artık penguen gibi hissediyorum kendimi ve ağrılar da zorlamaya başladı.

Kanalize 37+0 da sabah kontrolde sancım yoktu, 1 hafta sonrasına gün vermişti, akşamına sancılarım başladı bebişim makat geliş olduğu için acil sezeryanla doğum gerçekleşti🌺

NewMomm1 bazısı veriyor bazısı da sona kadar vermiyor heralde yinede bir sorun☺️

AyiPeddington benimde bu gece adet sancısı gibi ağrım var bu saat oldu hala uyuyamadım aşağı çok baskı yapıyor sağlıkla vaktinde gelsinler inşallah 🤍

Yyemus sağlıkla büyüsün 37’de doğdu yani🙂 37’ye girdim ve adet sancısı gibi ağrım var doğuruyormuşum bir de 🤭

Kanalize evet 37de doğdu:) teşekkür ederizz🌸 adet sancısının daha şiddetlisi ve bele vuranıydı benim sancım. Ayırt edilebiliyor yani:) anlarsınız doğum sancısıysa