Mavigozunannesi Kanalize evet sağlıkla kavuşalım inşallah kaç kilo sizin bebek benim ki 36+4 te 2625 ti 48 cm
1ciftyesilgoz 1 Kasım 38+4 de doğumum inşallah sağlıkla gelsinler hepsi.. ben de artık gece uykusu bölük bölük sağa sola dönmeler çok zor😞
Kanalize 1ciftyesilgoz inşallah bitmiş birşey kalmamış 🙂 sağlıkla doğsunlar bende çok istiyorum bir an önce zamanımız gelsin artık normale dönelim
Kanalize Mavigozunannesi 36’da 2850 dedi ama bence yanılma payı vardır daha küçüktür boyunu sormayı unuttuk ptesi randevumuz var 37+3 bakalım kaç olmuşuz
SedaF Kanalize öncelikle ismine be profil fotona bayılıyorum 🥺😂 bende 35 oldum 38de sezaryen inan ne hissediyorum bilmiyorum🥺
Kanalize SedaF teşekkür ederim 😄😄 bende 38+5’i bekliyorum sezaryen için korkmayın her doğum kendine özeldir sağlıkla kucağımıza alalım da ağrımız sızımız kalmayacak inşallah
Mochi Kanalize 36+1 bugün gittim kontrole haftada 1 gidiyoruz zaten dr artık bekliyorum doğumu başlatıcı tüm tuşlara basabilirsin 39-40 ları görmeni çok istemiyorum dedi 🫠 23 Kasım günüm doluyor normalde eğer gelmezse o vakte kadar 20 sinde doğumu biz başlatırız dedi ama erken gelmesi daha iyi olacak senin için belki dikişsiz doğum gerçekleştiririz dedi bende artık duramıyorum açıkçası çok ağrılarım var bir an önce gelir inşallah birkaç gün sonra işlerim var onları halledince dr un önerdiği perine masajı eğzersizler vs ne varsa başlayacağım
Kanalize Mochi evet son zamanlar ağrılardan dolayı çok zor geçiyor vaktinde sağlıklı gelsin yinede ben 37’yim vaktini beklesin diye dua ediyorum 🙂 artık onlar ne zaman isterse😇
Mochi Kanalize umarım çok uzatmaz bizimki dr a göre de artık gelebilir gayet iyi durumda 😄 sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz inşallah 🙏💕
Kanalize Mochi inşallah nedense çok korkuyorum suyum falan gelir diye bazen sancı giriyor ödüm kopuyor 🥲 8 kasımda günümüzü aldık o zamanı beklesin istiyorum☺️
Bsr_0 Kanalize iki haftadır zaman gecmiyo takılı kaldı her hafta bakıyorum 4 hafta var diyorum iki haftadır 4 hafta kaliyo geriye 😂 otururken bile nefes nefese kalıyorum gündüz bulantilarina ek gece bulantıları da başladı karnım taş gibi oluyo ve aşırı canımı yakiyo patliycak gibi oluyo inşallah çok beklemez gelir hemen doğurmak istiyorum sağlıkla gelsinler inşallah son aylar daha zormuş gercekten 🙈🌸
Kanalize Bsr_0 aynen karnımız taş gibi olunca ne kadar çok rahatsız ediyor dimi patlıcam sanıyorum şükür benim bulantım yok ama saat başı acıkmaktan yoruldum yatarken özellikle aldığım nefes yetmiyor sanki
Mochi Kanalize benim de şuan gaz sancısına benzer sancım var sabahtan beri ama gazım yok 🥲 oğlumda lekelenme şeklinde başlamıştı ağrım bile yoktu başta resmen herşey 2-3 saat içinde oldu bitti 😀 bu kez dr um oyüzden çok hızlı olmasını bekliyor en son 10 dk’lık nst de 1 kez 60 lık sancı çıktı. Su gelme olayı beni de korkutur açıkçası, güzel güzel gelsinler 😄💕
Bsr_0 Kanalize ciğerlerim aciyo artık karnımın içi yirtilicak gibi uyku kalitesi kalmadı 😄ben assagi insin diye ugrastikca benim minnak yukarı cikiyo ayağı ağzımdan cikicak diye korkuyorum sağ kaburgamin altına sıkışıyo ittire ittire zor çıkarıyom ben assagi itiyorum o yukarı cikiyo inatçı bebem 😄😄🙈
Elagl @Sesssi 36+3 üm benimde turuncu bildiğiniz arada rengi açılıyor ama idrar kültürü yaptı yeni seker çıktı idrarimda birde aç karna yapacak bakayim ne cikacak önceden böyle Bi sorunum yoktu
Elagl Sizede doktorunuz magnezyumu biriktirdimi kızlar birakmami söyledi bıraktığımdan beri bebis daha çok kasıyor kendini kastiginda cok canim yaniyor tas gibi kesiliyo ,korkma doğuma hazirliyo kendini dedi ama bilemedim valla bu nasıl Bi kasılma
Kanalize Elagl bırak falan demedi bırakırsam ölücem ağrıdan şuan sabah akşam kullanıyorum o bile kesmiyor azaltıyor sadece
Bsr_0 Kanalize baş assagi duruyo 32. Haftadan beri 36 biticek kanala girmeye baslasaydi üst taraf rahatlardi en azından birazcık kanala girmiyo naparsam yapıyım tutup assagi cekesim var yolu bulamadı herhalde çocuğum 😄😄