Nursumeyye5 Feslo Yani benim de başından beri değerlerin iyi dediler keza sağlık ocağında da kan verdim o da aynı şeyi dedi ben de tek ilaçla ilerletmesini buna bağladım ilaç kullanmayı sevmeyen biriyim ordan alacağım vitamini yiyecekten almaya çalışıyorum ama doktor yazarsa tabiki kullanmamazlık yapmam mesela magnezyum yazdırmak istedim ilk defa çünkü bel ağrım var kalça kemiğim oturup kalkınca ağrı yapıyo artık
Nursumeyye5 LavinsMom Imom kullandım canım o balık yağı oluyor ztn diye biliyorum ben de değerlerimin iyi olmasına bağlıyorum
LavinsMom Nursumeyye5 evet canim ne guzel iste fazla ilac icmekte birsey degil ya insan canindan beziyor 😂
Nursumeyye5 LavinsMom Kötü birşeye vesile olmasın da ben ztn çok içmeme taraftarıyım 😅 Çünkü burda okumuştum doğum da çok kan kaybediliyor ondan öncesinde ilaç takviyesi önemli gibisinden 🤷🏼♀️😅
LavinsMom Nursumeyye5 evet kaybediliyor ama doktorunuzdan emin degilmisinizki? Mesela ben her ay kan tahlili veriyorum takip ediyor kan degerlerimi.
Nursumeyye5 LavinsMom Açıkçası doktorumdan memnun değilim hattâ değiştirdim pazartesi gideceğim doktor farklı ama değerlere göre ilaç verdiğini düşünüyorum o yönden bişey diyemem söylediğim gibi kan değerlerim iyi zaten
Cerkes6019 Nursumeyye5 valla benimde degerlerim iyi demişti ama bebekte beslendigi için sen güçten düşmemen adına yazılıyor demişti decavit, kan ilacı, coledan, magnezyum ekstra progestan kullanıyorum fitil
Nursumeyye5 Cerkes6019 siz baya ilaç kullanıyormuşsunuz demek doktordan doktora da ilaç vermek değişiyor heralde
Cerkes6019 Feslo benim kramp agrılarım başlamadan magnezyum başladı hemen ki magnezyum kullanmama ragmen bazen bacak agrım oluyor onada gece yatmadan 1 kase Yogurt ye dedi
Cerkes6019 Nursumeyye5 aynen baya yani bugun bile kan sonuçlarımı aldım normal ama hala doguma kadar kullanmaya devam dedi
bdenerigokce Nursumeyye5 genelde devletin karşıladıklarını öneriyorlar, ben arkadaşlarımdan öğrenip soruyorum o özel sen bilirsin bende onu kullandım diyor mesela 🤷♀️ hatta biz özel ilaç öneremeyiz yasak dedi
Nursumeyye5 bdenerigokce İlk 2 ilacımı devlet karşılamıyor du hattâ Eczacı bile bunlar hamileler için özel ilaçlar devlet karşılamıyor dedi fiyatları da yüksek ti yani😅
BirazbundanBirazondan1 Ben üniversite takipliydşm. Her doktora gittiğimde bütün ilaçları alırdım yanıma bunlara devam ediyor uyum diye sorardım. Ya kes derdi ya devam biteni de yazardı. İlaçlarla doktor kontrolüne gidin.
Nursumeyye5 BirazbundanBirazondan1 Ben de içtiğim ilaç kutularını hiç atmadım onları alıp kontrole gidicem sözde onlar hasta takip ediyor biz yönlendiriyoruz o kadar doktor olmuşlar amaa
Vandb Nursumeyye5 bende ilk gebeliğimde kullandım birsürü şey şimdi bulantılar dan hiç birşey kullanamadım. İmom yeterli dedi yarısını içebildim 15.haftadayım İmom omegaya geçebilirsin dedi demir ilacı 4 aydan sonra bulantılar iyice bitsin sonra dedi
Nursumeyye5 Vandb Benim çok şükür bulantım olmadı koku hassasiyetim oldu yemeklere vs Imom bitti son verdiği ilaç aç karınla içiliyordu çok midemi bulandırıyor du ama mecbur dayandım içtim 🤷🏼♀️🥲