Beyazlale Selinnnce canım sende arastirmissindir perdeyle kalsan da dusuk oluyor benim iki tane kaybim var doktor perdeden suphelenmisti ama bendeki sorun daha farkliydi hic bisey anlamiycaksin zaten korkma bana guvenebilirsin 😊
Beyazlale Selinnnce istanbulda secenek daha fazla canim ben burda olmadim trabzonda oldum doktorum profesör dü
elifatma1234 Okaradeniz histeroskopiyi hangi sorundan dolayı yaptınız, operasyondan ne kadar süre sonra hamile kaldınız
petitehatunn Beyazlale Selinnnce Ben de yaptırdım perde olduğu için. Ama doktorum iki ilaç vermişti iki haftaya yakın kullan ader olucaksın gel demişti. hakikaten ilaç bitti adet olmuştum. hiç sorun yaşamamıştım bu konuda yani
Secda Bende histeroskopi olaçağı rahmim t seklinde o genişletme yapacak başka bi sorun yokmuş suan için insallh histeroskopi sonrası hemn hamile kalirim 14 aydir hiç gebe kalamadim
Deletedmom0036 Selinnnce iki ameliyat geçirdim hiç korkma zaten damardan veriyor anesteziyi bi bakıon odadasın 😂ben rüya bile gördüm ameliyat sırasında 😂