Fulya1993 Adetime 5-6 gün kala normal mi degerim erken gebelik testinde koyu çıktı ama normal gebelik testinde silik. Bu arada 2 ay önce 3 buçuk aylıkken karnımda kaybettik bebeğimizi
sehrengiz_8 Fulya1993 değerin normal olup olmadığı iki günde iki kat artışa bağlı canım takip et sağlıkla al kucağına inşaAllah. Şimdi gayet güzel iyi diyenlerde olabilir ama dediğim gibi iki kat artış önemli
Bahaarrrk Fulya1993 benim regla 1 gün kala 66yla öğrendim doktorum gayet normal demişti değerini yükselmesi daha önemli düşük sonuç çıkmasi değil.
Fulya1993 sehrengiz_8 doktor başka testte istemedi 15 gün sonra gel direk dedi rahim kalın falan dedi yarın yine de yaptırayım mi
sehrengiz_8 Fulya1993 için rahat olsun istiyorsan yaptır ama bence gerek yok 4 gün sonra yaptır değerin ne kadar arttığına bakarsın
Melonicka Fulya1993 gayet güzel artmış , hayırlı olsun bebeğiniz ☺️ Allah sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin 🙏
gencbiranne1 Fulya1993 bencede güzel artmış rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 yanlış anlamazsanız önce ki bebeğinizi neden kaybettiniz acaba
Fulya1993 gencbiranne1 amin canım. Bir sebebi çıkmadı genetik bölümüne gitti bebek incelendi sagliksal bir sorunu yokmuş neden olduğu bilinmiyor nasip böyleymiş
Fulya1993 Bahaarrrk merhaba keseyi gördüm içinde bebekte oluşmuş kalp atışı için 13 ünde gidicem Allah’ın izniyle