Mehtapasel Premsesko valla benimki bir tekme atıyor kendimi tuvalette buluyorum 🤣🤣 Rabbim sağlıcakla kucağımıza alabilmeyi nasip etsin 💕
Fadimr Merveeemsiii benimde öyle oluyor kasıkta pıt pıt birşeyler oluyor elimi koyduğum da da bazen hissediyorum. Bebiş mi acaba. 20+6
Krtcm Premsesko benimkide oralarda işi neyse hep aşağılarda geziyor 22+4 arada göbek hizamda ama genel aşağıda
Zuhal2205 Premsesko bende 23+5 dün doktorum kafası üstte ayakları aşağda dedi tam tersi olması gerekiyormuş o yüzden geceleri fener tut karnına yönünü değiştirsin dedi. Ayakları aşağda olduğu için kasıklarda hissediyoruz hareketlerii
Pelinpelin Premsesko 21+3 bizim de haftamız evet geçen hafta üstteydi bu hafta altta kasık bölgemde sürekli pıt pıt
Ulviyekhrmn02 Premsesko aynı. Sapıttım kaldm birinci gebelikte böyle değildi ama bu arkadaş hep kasıkta. Şimdi 24 e greceğiz şimdide bildiğin makata baskı yapıyor
Dadymom1 20+0 dayız çok şükür 🧿 benim de kasıkta pıt pıt hıçkırıyor 😍🧿 2 gün önce doktor muayenem de ultrason ile vajinanın 1 parmak üstünde bebeği gördü doktor, ayaklarını orada çırpıyordu 😍🧿🌸 normal yani, doktor da hep kasıktan bakıyor bebeğe 🌸
Fatmanuray_0610 Premsesko bnde 23+4 deyim doktoruma onu sordum normal demişti önemli olan çocuhun eşinin aşşada olmaması dedi o da erken doğum ve düşük yapabilirmiş
Dadymom1 Merveeemsiii evet evet benim de öyle 😅 sabahları aktif bir de akşamları 🫠 gece belki de uyuduğum için hissetmiyorum 😅🧿
Merveeemsiii Dadymom1 ben doktoruma bu pıt pıt hareketi sorduğumda bana bebek demedi , kan pıhtısı yapıyodur dedi şaşırdım hatta hamilelikten önce böyle bir şey yoktu