Fadimr Merveeemsiii benimde öyle oluyor kasıkta pıt pıt birşeyler oluyor elimi koyduğum da da bazen hissediyorum. Bebiş mi acaba. 20+6
littlefish Premsesko Benim de ayni 21+3 deyim. Dün doktor kontrolum vardi sordum ayni soruyu. Normal dedi. 7.aydan itibaren daha cok yukarilarda hissetmeye baslarsin dedi.
Minaeyll Premsesko kasiklarda agri yok ama bebegi sanki vajinamin orda hissediyorum buda rahatsız ediyor insanı benimde bebeğim erkek bu arada kızıma hamileyken hiç böyle şeyler yasamamistim
Hatice423 Minaeyll acaba erkek bebekler aşağıda mi oluyor ki benim üçüncü hamileligim iki kızım var sürekli aşağıda bazen vajinamin içinde geziniyor gibi oluyor kalçamin üst kemikleri agriyor
Mehtapasel ben net olarak 19-20 haftalarda hissetmeye başladım şuan 25+5 haftalığız hissetmeye başladığımdan beri sol kasığımın oralarda genelde çok seviyor sol tarafı 😅 şu sıralar vajinaya doğru çok tekme atıyor doğru tuvalete 😅😅
Premsesko Mehtapasel ayyy ben henüz 20 iken başladı bunlar ve sanki kasığım ağırlaştı şişti gibi bir his var
Premsesko Hatice423 ayyy valla benimde erkek ve bende aynı nerdeyse çıkacak kadar aşağıda. Bilmiyorum normal mi
Elifdddd Premsesko sağ ksık ağrım oluyor mesela otururken klkıyorum ayaga lt karın ağrısı oluyor sonrageçiyor ama tekrarlıyor hep bidebı aralar bel ağrım var
Hatice423 Premsesko kızlarda hiç yok gibi hamilelik geçirdim bunda kalcamin ustu yani bobreklerin olduğu yer o kısım yani çok ağrıyor üç dakika aynı harekette kaliyim sanki felc olmusum da hiç açılmayacak gibi yavaş yavaş kalkip öyle rahatliyorum
Premsesko mombarbie_ birde sanki kasıklarım ağırlaştı gibi şişti gibi hissediyorum normal heralde ilk gebelik olunca herşeye yabancıyım
Tinii_minii_mom Bende hiç yukarıda hareket hissetmedim hep kasıkta hareket hissediyorum 23 haftalığım