Sedalii Edebyahu yerleşme kanaması 2. Aya kadar olur ondan sonra olmaz yani senin haftlarınsa yerleşme kanaması olmaz burda vakit kaybetmek yerine bence hemen acile git
Sedalii Edebyahu zaten adet olur gibi oluk oluk akmaz kan kandır şu durumda bir damla pembe leke gelmesi bile buyuk bi problem
ebrarmom08 Edebyahu 9 haftaligim bgn benmde oldu hemen doktora gittim yarin komtrole cagrdi ihmal etme git bence 😞😞
OgretmenEva Edebyahu bunu bilemezsiniz çok farklı sebepten olabilir hala burda durup cevap vermek yerine hastaneye atın kendinizi
shtngstr Bu haftalarda yerleşme kanaması olmaz tabiki ne yerleşmesi bebek kocaman olmuş. Korkutmak için değil ama erken doğum riskin vs her şey olabilir. 21. Hafta da kanama normal olabilir mi Allah aşkına hemen acile gidin
Exxx Edebyahu yerleşme kanaması ilk haftalarda gözüken bir durum siz 21.haftanızdasınız mutlaka doktora gidin .
Beriliko Ayy lütfen yanlış anlamayında sürekli yerleşöe kanamadı yazıp duruyosunuz o haftada yerleşmemi olur Allah aşkına acile gidin lütfen hemen
Yasmnnn Yaa ben anlamıyorum ya buraya yazacağınıza hastaneye gitsenizeeee!!!! Ya benim kanamam oldu da kendimi nasıl hastaneye attım bilmiyorum. Acil gidin bence ya beklemeyin🤷♀️🤷♀️
Sedalii Yasmnnn zaten posta cevap yazanlar olarak daha çok biz endişelenmişiz onu fark ettim okuyunca 1 saat haraket etmese telaş yapanlardınım fazla relax geliyor şuan bana
Edebyahu Sedalii benim rahat olduğumu nereden çıkardınız pardon? İnsanları yargılamak çok kolay değil mi? Ben kendi çocuğum için yeterince endişeliyim zaten.
Exxx Ayrıca kasığımın üst kısmı sertleşti diyosunuz bebek doğacağı zaman kasığın üst kısmı sertleşir bebek aşşağı iniyor demektir korkutmak istemem ama. Yerleşme kanaması 6-12. Haftalarda olur daha sonraki kanamalar yerleşme kanaması değildir.
Edebyahu Allah için bi yazdıklarımı okuyun yahu ben yerleşme kanaması mı yazmışım yoksa yerleşme kanaması gibi mi yazmışım? Gibi Edatını orada miktardaki benzerlik açısından yaZdım. Elhamdulillah bi sıkıntı yok sağolun ☺️
HavvaFer Edebyahu gerçekten bilmiyorum sizi yanlış yönlendirmiş olmak istemem inşallah bir sıkıntı yoktur 🤲🏻 eğer doktora giderseniz ne olduğunu yazarsanız sevinirim bilgi edinmiş olurum
Edebyahu Ruhak yerleşme kanaması demedim yerleşme kanaması gibi bir iki damla yaZdım☺️ Yerleşme kanamasının ilk haftalarda olduğunu biliyorum☺️