Asyua Hayırlı olsun yakın zamanda ogrenmıssın ben adetımın 2 gun gecikti hemen ıdrar testı yaptım ınananamadım yanlıs cıkabılıyor dedım kan degerıne baktırdım beta hcg yuksek cıktı ama ben hep adet agrısı celtım suanda bile kasıklarım da agrı sancı var
ant2602 Asyua benimde kasıklarımda ağrı oluyor. Tecrübeliler yerine yerleşiyor diyorlar ama bilemiyorum. Adet dönemimde olan sağ bacak kasılması şuan hala var.
Gamzelibebek Asyua aynı ben adet sancısı çekiyorum dayanılmıcak bıçak gibi ağrı diyorlar ya asla öyle değil
Cmre35 Gamzelibebek olur canm hatta hamileliğin boyınca her adet zamann geldiğinde adet olcakmş gibi sancılarn olur
Asyua ant2602 doktora sordum rahim yerlesmesı olacak bunlar dedı daha boyle kucağımıza alana kadar her donem birsey yasayacaz herhalde canım hayırlısı olsun herseyın
Asyua Gamzelibebek benimki dayanılmayacak kadar agrıyor agrı girdi mı kısıden kısıye degısıyor ozaman
Cmre35 Gamzelibebek yani eskisi kadar dayanılmick gibi değil tabi ama her adet günüm geldğnde adrt sancılarm oluuo
Bittersweet Gamzelibebek evet hamileligin belirtisi adet oldum sanip tuvslete gitmektir zaten😊 butun belirtileri neredeyse adetle ayni oluyor
Ayazfatos ant2602 benimde kulaklarimin arkasinda birde yuzumun biyerinde sivilcelenme gibi hamilelikten snra arrtti
Gamzelibebek Cmre35 sen kaç kere beta hcg baktırdın her 2 güne bir baktırmak gerekiyor mu sence ben toplamda 2 kere baktırdım
Cmre35 Gamzelibebek bu bnm 3. Gebeliğim cnm 3 gebeliğimn toplamı 15 20 defa beta baktırmşmdr. İki günde bir iki katına yükselmesi lazım