Gamzelibebek 1 haftadır kasıklarımda bazen de belimde şiddetli olmayan adet sancısı gibi sancım var sizce normal midir hanımlar Cuma gününe randevu aldım. En son 3 gün önce ilk doktora gittiğimde öğrenmiştim hamile olduğumu zaten doktor karın usg de kese görememişti. Dün sabah kontrol beta için gittiğim de bakmasını istedim karından gözükmez Cuma gel onda gözükür dedi. Şu an istersen alttan bakayım alttan gözükür dedi onu da ben istemedim. Bu sancı işi normal mi sizce yeter ki sağlıklı olsun bebişler gerisi boş
Deletedmom58 Gamzelibebek hamileliğin başları zaten birebir adet döneminin belirtileriyle geçiyor. Kasık ağrısı, gaz sancısı, kabızlık, gögüs hassasiyeti bunlar olabiliyor. Bi iki gün sabredin inşallah sağlıkla görürsünüz keseyi.
Asyua Gamzelibebek aynılarını bende yaşadım canım bu ağrıların çok normal herşeyin yolunda gittiğinin de habercisi doktorum bana oyle demıstı merak etme yolun basındasın hayırlı olsun 😊
ant2602 Gamzelibebek ben 5 hafta 2 günlük hamileyim kasılma bende de oluyor öğrenmeden önce adet öncesi tüm sendromları yaşadım hatta hamile olduğumu asla düşünmüyordum hep adet olacağım diye beklerken hamile olduğumu öğrendim 🤲🏻
Cmre35 Gamzelibebek olur canm hatta hamileliğin boyınca her adet zamann geldiğinde adet olcakmş gibi sancılarn olur
Gamzelibebek Deletedmom58 aynen aynen. Toplamda 2 defa iki gün arayla beta baktırdım yarın da gidelim dedim eşime bence gerek Yok Cuma gidicez zaten dedi. İşte meraklanıp endişeleniyor insan istemsizce
Fulyahamza Aynı senin gibi bende 4 hafta 5 günlüğüm benim de ağrılarım oluyo dediğin gibi rahim de değişiklik olduğu için yerleşme ağrısı DİE biliyorum
Gamzelibebek Fulyahamza yeter ki kesesi oluşsun bebek sağlıkla oluşsun büyüsün doğsun da çekerim ağrısını. Benim endişem bu durum normal mi diye. Doktor Takibe başladın mı sen canım
Gamzelibebek Asyua çok teşekkür ederim Allah razı olsun öyle moral oluyor ki böyle destek mesajları. Hamilelikte en önemli şey destekmiş onu öğrendim🥰 Cuma günü sağlıklı hayırlı haberlerle dönerim inşallah ☺️
Asyua Gamzelibebek evet ben şuan 5 hafta 5 günlük olarak gozukuyorum doktora ilk gıdısım 4 haftalıkkendı erken gittim çünkü folik asit baslaması içindi bugun ikinci kontrolumdu kese daha bugun gözüktü ama bebiş görünmedi tekrar 2 hafta sonra kontrolu var. Senı cok ıyı anlıyorum aynı endıselerı meragı yasadım hersey şuan senın ıcın normal seyrinde ilerliyor merak etme cnm
Fulyahamza Başladım cnm ben çok erken fark ettim 3 hafta 5 günlüktü gittiğim de keseyi göremedi rahim kalınlaşmaya başladı %99 normal gebelik dedi haftaya gel sesi bana da bende 6 haftalık olmasını bekliyorum iyi düşün korkma Allah’ın izniyle hiç bişi olmaz
Gamzelibebek Fulyahamza ben dah takibe başlamadım iki defa kadın Doğumun aciline gittim randevu olmadığı için🙄 Cuma da rastgele bi özel hastaneden randevu aldım yakın tarih olunca randevu almak çok zor. Asıl istediğim doktordan takibe nasip olursa 31inde başlıcam galiba o zamana 6-7 haftalık oluyorum galiba
Fulyahamza Gamzelibebek sen moralini yüksek tut 🥰dua et sürekli sabahları aç karnına bir tane elmaya ayetel kürsi oku ye sürekli oku bak göreceksin çok rahatlarsın ☺️
Gamzelibebek ant2602 aynı ben. Eşim kesin hamilesin deyip durdu hayır adet olcam sancım var dedim. 1 haftadır olcam güya 😂 3 gün önce öğrendim çift çizgiyi görünce şok oldum beklemiyordum. Hala da adet olacak gibiyim amann Allah korusun 😇
Gamzelibebek Asyua ya ben dediğim gibi randevu bulamadığımdan kadın Doğumun aciline gittim doktorlar çok ilgisiz folik asit lafı bile etmedi Allahtan ben 1 ay önceden başlamıştım kafama göre.
ant2602 Asyua sende yüzde kaşıntı oluyor mu. Benim yüzümde kaşıntı var. Hamile olduğumu öğrendikten sonra yüzümde kaşıntı başladı
ant2602 Gamzelibebek ben eşime çaktırmadım hep olacağım dedim en son artık test aldım iki çizgi çıkınca hamile olduğuma inanamadım. Sen yine erken fark etmişsin ben 5. Haftamda fark ettim 😂😂😂
Ayazfatos ant2602 benimde kulaklarimin arkasinda birde yuzumun biyerinde sivilcelenme gibi hamilelikten snra arrtti