Mavimsii_56 dilaraRecep bana da onu diyor ben kabul etmiyorum sonra bi yazı yazdırıo sonra normal ultrosan bakıyolar sonra idrar tahlilide veriom o arada bakıom enfeksiyon var mı die daha ezberledim yani🤣🤣
dilaraRecep Mavimsii_56 ilk çocuğumda çok gitmiştim özellikle 28.haftadan sonra şimdi yeni hastaene yapıldı ama prosedür nasıldır acaba bilmem ilk şocuğumda direk alttan bakıyorlardı aslında deniyim ya 🥹😅 ama eşimi de kandırmam lazım çünkü hastane cidden çok uzaak keyfi götürmez 😅😃
Mavimsii_56 dilaraRecep haklı adam napsın 😂 bizim yakın yol üzeri ama sanmıyorum dedigim gibi zaten hemen herseyi yazdırıyolar artık bizden cıksın diolar alttan bakmaz yani sen istemedikce
Syda78 29+6 3 aydır falan ayda 1 kere çağırıyor doktorum eğer bir sıkıntı olmazsa genelde ayda 1 randevu veriyor doktorlar bu güzel bir şey ☺️ eğer bir sıkıntım olursa doktoruma söylüyorum hemen çağırıyor zaten☺️
minikmucizeemaak dilaraRecep yanlış hatırlamıyorsam 28 e kadar 3 Haftada 1 gittim o şekildeydi, sonra 1 kere ayda bir gittim şimdi 34+0 da kontrolüm var ondan sonrası nasıl olacak bilmiyorum
dilaraRecep blueberyy00 sağol cnm Tulipati tm cnm iremmm1919 sağol 💕 ms_annisko_ tm cnm Gulkar anladım cnm çok sağol minikmucizeemaak haftada bir olur heralde
Meoss dilaraRecep normal bence son aylarda 2 haftada gel demıstı simdı haftada 1 gidiyorum bugun gittim 30 una yine gel dedı
dilaraRecep Meoss evet aslında normal galiba ama benim bebişi göstermedi söledim ama resim bile vermedi devlet heralde ondan iyi dedi sadece ilaç fln verdi her ay merak ediyorum o yzdn
aysenuurr11 dilaraRecep normal sizin haftalarda, bende 34.haftaya kadar oyle gittim 34den sonra her hafta gidiyorum 36 haftaligim.
Demetrana dilaraRecep 17+3 günlük hamileyim Benim ki 3 haftada bir çağırıyor o da bana az geliyor ilk aylarda 4 haftada bir çağırıyorlar 30’dan sonra 3 haftada bir 35’den sonra 2 haftada 38’de her hafta diye biliyorum diğer ikisinde öyle olmuştu
ms_annisko_ Haftaya kadar bende ayda bir gittim şimdi iki hafta da bir çağırıyor son aya yeni başladım
alynozds Şuan 28 haftalık olduk şuana kadar ayda bir gidiyordum dünkü randevumda doktorum bundan sonra iki haftada bir geleceksin dedi bana göre de biraz erken gibi geldi ama başka birşey demedi
Nuranca Sıkıntılar yaşadığım için 2 hafta bazen 1 hafta aralıkla gidiyorum. 6. Hafta ilk kontrolümdü 20 haftada 14 kontrole gitmişim:) bi sıkıntınız olmasında ayda bir görün bebişinizi canı sağolsun🥰🥰
Papatyaebru dilaraRecep bende 25+4 üm bir ay arayla gel dedi o şekilde gidiyorum kontrollere biraz uzun ama herhangi bir sorun yoksa bu şekilde diyorlar demekki