dilaraRecep Kızlar dün doktora gittim 26+5 haftalık gebeyim doktor 1 ay sonra gel diyor çok geç geliyor hep 🥹 siz ne kadar sürede bir gidiyorsunuz
KuzeyinAnnesi10 dilaraRecep 28+5 deyim ayda 1 gidiyorum hala 34 de kadar böyle gidicez bi aksilik olmazsa
gamzecgr dilaraRecep iki haftada bir gidiyorum ben bir kontrol bir muayene olarak ama ikiz gebelik olduğu için o şekilde
Nuraslanklc dilaraRecep ayda bir defa gidilir zaten geç değil ki 😁 son haftalarda sadece haftada 1 e düşüyor artık 39. Haftada 3 günde bir oluyor yani normal hepimiz ayda bir gidiyoruz
petekceee dilaraRecep bende 1,5 ayda bir neredeyse aslında gayet normal olası şeylerde telefon ile görüşüyoruz bana daha kolay geliyor aslında muayene ücreti gidiş geliş derken daha iyi gibi belki daha ağırlaşmadım erken ondan öyle diyorum ama Şuan için ideal
dilaraRecep petekceee bnimilk doğum sezeryandı bn sık gidiyordum sanki yada banamı öle geliyor birde doktor bu sefer hiç göstermedi eşimi almadı foto bile vermedi bende merak ediyorum aslında başka doktora daha mı gitsem diye 🥹 bu arada devlete gidiyorum
KuzeyinAnnesi10 dilaraRecep normal canım aksilik yoksa çoğul gebelik değilse 34 de kadar ayda 1 isteniyor 34 sonrası 2 haftaya düşüyor.
dilaraRecep Mavimsii_56 hahaha bende öle yapım dicemde bizde acilde ilk iş alttan muane yapıyorlar neden bilmem 🥹🤣🤣
Nurmert dilaraRecep 2hftada 1gidiyorum . Artık bu haftadan sonra muhtemelen haftada 1 gidicez 34oluyoruz
Mavimsii_56 dilaraRecep bana da onu diyor ben kabul etmiyorum sonra bi yazı yazdırıo sonra normal ultrosan bakıyolar sonra idrar tahlilide veriom o arada bakıom enfeksiyon var mı die daha ezberledim yani🤣🤣