Esra-135 Kızlar Bat bugün bakalım regl olacak miyim ? Benim gibi bekleyen var mı ? Dün sabah erken gebelik testi yaptım negatif eğer regl olmazsam 30 ' u na kadar bekleyeceğim bekleyebilirsem İNŞALLAH AMİNNNNNNNNN . . . 😊♥️💓❤️🤣🤰🙏👨👩👧👦💑🤗😊❤️💓♥️
ldmzki Esra-135 ben ama h bir belirti yok sadece çok şiş hissediyorum Dün adet olacak mışım gibi sancı tuttu ama bir ses yok henüz
Sermec27 Esra-135 benim dündü bat bugün test yaptım anında çift çizgi çıktı yarın kan vercem 9 Kasım’da da ilk kontrolüme gideceğin hayırlısı olsun inşallah seninde pozitiftir inşallah Allah’ın izniyle 🥰🤲
Ozlemdrn Esra-135 Bende bugün günlerdir kasiklarim ağrıyor bu defada olursam cidden çok kötü olcam 6 aydır bekliyorum 2 aydır tedavi görüyorum Rabbım isteyen herkese nasip etsin
Gulhangundas Esra-135 benimde bat bugün hala tık yok dün bende erken gebelik yaptım o kadar temiz bir negatifti ki şüpheye bile düşmedim 😂 ama hala regl olmadım ya stresten ya da gebelikten ezan da okunuyor inşallah pozitif sonuç alırızzz❤️❤️❤️
Kr6543 Sermec27 hayırlısı olsun inşallah çok sevindim darısı yarın benim başıma inşallah çıkar bat günü yani yumurtlamadan tam 14 gün geçmiş olacak
Esra-135 Sermec27 İNŞALLAH Canım dün test yaptığım için erken dedim bu yüzden bekleyeceğim İNŞALLAH AMİNNN HERSEY GÖNLÜMÜZCE OLUR İNŞALLH AMİNNNNNNNNN . . . ♥️💓❤️😊🤗💑👨👩👧👦🙏🤰🤗😊❤️💓♥️
3827 Sermec27 aaaa 3-4 yıl önce de burda takılıyordum seni hatırladım 🤣🤣🤣 çok sevindim senin adına tebrik ederimm 🥰🥰
Sermec27 Kr6543 çok teşekkür ederim cıkar büyük ihtimalle inşallah vardır ben yumurtlamadan sonrası 18 gün. Yaptım yarında kan vereceğim inşallah hayırlısı olsun 🤲
Sermec27 Kr6543 arada kasik ağrısı arada karın ağrısı sırt ağrısı vajinada dolgunluk vajinada ıslaklık vajinada yumuşaklık göğüs hassasiyeti ağız tadı değişikliği yüzde lekeler kirpik karışması biraz mide bulantısı
Esra-135 Ozlemdrn İNŞALLAH CANIM BENİM . BENİM DE BEL AGRIM VAR HALA REGL OLMADİM ♥️💓❤️😊🤗💑👨👩👧👦🙏🤰🤣🤗😊❤️💓♥️
oylesinebiri0 Sermec27 yüzüm mahvoldu beninde grip oldum dudağımda uçuk çıktı . Dudağımda 5. 6 tane sivilce çıktı yüzüm kabuk attı sonuç hamileyim 🌸 umarım sende de hamileliktir
Ozlemdrn Esra-135 Bende olmadim ama çok aradayim bi tarafım olcam diyo diğer tarafım yok diyo test yapcam sabahı mi beklesem şimdi mi yapsam tabi eşim unutmazsa😐
Esra-135 Ozlemdrn Ben az önce yaptım negatif çıktı reglim bugundu daha olmadım biraz moralim bozuldu ya