MehmedinZeynebi valla benim acı eşiğim düşük heralde adet sancısı gibi bi kasılıyorum sertleşiyo bebek hareket edemiyorum nstde 20 25 çıkınca bile terlemiştim anlamadım
36. Hafta da gelen sancılar ve açılma
Tugceliko-19 yaa doğum yaptınız mı peki
Minikayak24 bence bir kontrole gidin
MehmedinZeynebi NST de 100 çıkınca da birşey hissetmiyordum zaten suni sancı ile açılmam ilerledikten sonra acılar başladı zaten
Tugceliko-19 amin inşallah çok teşekkür ederim ☺️
SedaF aslında kilosu uygunsa sağlığında kontrollerde fark edilen bir problem yoksa 35 den itibaren doğup küveze bile girmeyen veya girsene kısa süreli olan oluyormuş 36 da kontrole gittiğimde gelişimini biraz daha tamamlasın biz açılmayı önlemeye çalışalım dedi ama ilaçlar işe yaramadı sancılar devam etti o zaman doğurtalım dedi suni sancı ile serüven başladı
Serifeiscann ay nasıl sevindim rabbim bana da nasip etsin inşallah umarım 40 lı haftalara kadar beklemem bana da dua edin lütfen
Serifeiscann suni sancı damardan serum şeklindemi verdiler iğne olarak mı birde suniyi alıncamı ağrılar başladı nasıl bir ağrı bunlar
Serifeiscann açılmalarmı zorlayıcıydı yoksa bebek çıkarken mii
MehmedinZeynebi yok canım 35 haftalığım
Geçmiş olsun bebeğinizi sağ Salim kucağınıza almışsınızdır inşallah 🙏🏻
Sancı meselesi çok garip ya benim de 36. Haftamda 150 leri hatta 190 ları gören sancım çıkıyordu nst de ben hiçbirini hissetmiyordum ama
- Hafta içinde doğum yaptım sezaryanla o güne kadar o kadar sancıya rağmen bebek kanala bile inmemişti
Yalancı sancıymış o 190 lara vuran sancı bile
Doktorum da bana gerçek sancı olsa bu rakamlarda sen yerinde duramazsın demişti
Ama aynı olay sizde doğumu başlatmış
Her bünyede farklı işliyor bu sancı durumu doktorun iyi bir gözlemci olması bu yüzden önemli
Benim doktorum hep bunlar gerçek sancı değil git evine rahat uyu derdi
Tugceliko-19 hadi hayırlısı olsun hakkınızda acı eşiğiniz bu kadar düşükse normal doğum yapabilecek misiniz
aminehumamoms serum olarak verdiler saat 10 da başladılar ama akşama kadar açılmam ilerlemedi hep 2 de kaldı sonra elle biraz destek verdi doktor daha sonra akşam açılmam hızlanmaya başladı suni sancıyı da arttırdılar . Suni sancıyı ilk almaya başladığımda ağrı hissetmedim daha sonra doktor elle muayenede biraz yardımcı olmaya çalıştı suni sancıyı da arttırınca adet ağrısı gibi bir ağrı düşünün ama bunun 10000 katı falan tarif bile edemiyorum inanın ki pek kolay geçmedi benim öldüm öldüm dirildim sizi korkutmak istemiyorum her insanın vücudu da farklı tabiki daha sonra sancılar artınca açılmam birden arttı sonra damar yolundan bir iğne verdiler açılmaya yardımcısı olması için o iğneden sonra suyum geldi sonrası benim için ölüm gibiydi 🥺
Gamzeazem 36 da doğması iyi olmadı aslında evet küveze girmedi ama emme işini çok beceremiyor çok şükür sütüm çok ama sarılık oldu emmeye çalışmadığı için hastanedeyiz 3 gündür
aminehumamoms açılmalar çok zordu bazı insanın vücudu daha kolay açılıyor sanırım ama benim çok zor oldu 14 saat suni sancı çektim sancı şiddetini arttırdıktan sonra akşam 7-8 den sonra sanırım yerlerde yattığımı hatırlıyorum sonra suyum geldi arkasından açılmam 9 oldu doğumhaneye aldılar doğumhane kısmı 10 dk sürdü fakat benim için 10 saat gibiydi anlıcağınız benim çok zor geçti kendimi hep pes edicem sandım ama etmedim de
Avril benim açılmam başladığı için bu şekilde ilerlendi bebek de küçük olunca
MehmedinZeynebi yok ben zaten ilk doğumumda sezeryandı aralarında tam 2 yaş olduğu için şimdi bu da mecbur sezeryan 😊
Tugceliko-19 anladım sağlıkla alın kucağınıza ❤️🥰
Serifeiscann 1-2 cm açılmanla neden suni verip doğum yaptırdılar 3 cm açıklıkla 3 hafta giden kişiler var
avakadominigi bebek ufak olduğu için önce engellemeye çalıştı ilaçlarla daha sonra sancılar devam ettiği için suni ile doğumu başlatalım dedi