_Mother_ Sermec27 aaaa canım gözün aydın hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallah bende 10 gün oldu korunmayı bırakalı bana da dua et
Sermec27 _Mother_ sağ ol canım Allah razı olsun biliyorsun 4 ay önce yine hamile kalmıştım ama kürtaj oldum maalesef inşallah bunu doğurmak nasıp olur rabbim sana da en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah 🤲♥️
Mervs 1palyaco düşük oldugunu düşünme önemli olan 2 günde bir 2 kat artması umarım sağlıkla ilerler 🤲🏻🥰
1palyaco Sermec27 ay bende 4ay önce kürtaj olmuştum . İkimiz aynı gün öğrendik gebeliği.Ve kanda verdim pozitif ama çok çok yeni 🥹 inşallah ikimizinde sağlıkla ilerler sağlıkla kucağımıza alırız 🌸🌸😍
_Mother_ Sermec27 evet biliyorum canım güzel düşün bu defa inşallah sağlıkla gelir bebiş biz senle 2 yıl öncede birlikte geçirdik gebeliği rabbim tekrar aynı şekilde sağlıkla almayı nasip etsin bizlere inşallah
Sermec27 1palyaco hadi inşallah bu sefer sağ salim doğum yaparız Allah’ın izniyle kaç çıktı değerin ben yarın vercem kan 🥰
mucizeolsunn 1palyaco bende öyle ve bazı günler yapamadım evde olmadığım için şimdi adetim yarın dün ovulasyon testi yaptım benimki de böyle koyu çıktı inşallah benimki de hamileliktendir 😊hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah
1palyaco mucizeolsunn ya inşallah sizinde hamileliktir değilse de değerlendirin inşallah bu ay alırsınız o haberi bu ay olmazsa inşallah kasımda 🙏🏻😍 amin inşallah teşekkür ederim 💜
1palyaco Anneoluyorumm00 teşekkür ederim inşallah sağlıkla ilerler inşallah tüm isteyene nasip olur sağlıklı bir şekilde 🙏🏻😍