Sevilay33 reybars 31. Haftadayım Demir, D vitamini ve magnezyum kullanıyorum doğurana kadar kullanacaksın dedi doktorum
Gul_ozcan3001 reybars ben rossylia multimax vitamin kullanıyorum benim gibi bu vitamini kullanan var mı içinde folik asitte var çünkü folik asitte 4. Aydan sonra bırakılıyor ama bana doktorum lohusa döneminde de kullanacaksın dedi benim gibi olan var mı arkadaslar
Gul_ozcan3001 reybars işte bende bilmiyorum ki o yüzden buraya yazdım benim kullandığım vitaminin içinde de folik asit var folik asit 4. Aydan sonra kullanılmıyor ama doktor bunu kullanmamı söylüyor bilmiuorim napcami
Ozgusema reybars bende öyle kullanıyordum ama iştahım kesildiği için doktor tekrar gebyfoll verdi. Bence sende kullan vitaminden zarar gelmez:)
Anneadayi_2610 reybars bende 23 haftalık hamileyim magosit,calcimax,ferro sanol ,coledan d kullanıyorum. Ama bu tüm vitaminleri kapsayan bir vitamin ilacı varmış multıvıtamın onu doktoruma soracağım kalsiyum içmekten kusacağım artık😭
Esragvnc esinceeee ben de 6 haftalıkken elental2 başladım şu an 12 haftadayım aşırı kabızlık yaptı sadece bir kutu kullanabildim kabızlık durumu olunca doktor bırakabilirsin dedi. Sizde de böyle bi sorun oldu mu acaba?
Tugcekmr Ayy ben çoğunu okudumda ne kadar çok ilaç kullanılıyor çok şaşırdım. Biz planlı gebelik yaptık vitaminlerim eksik değilken bile vitamin kullandım bebek düşürür diye. Hamilelikten önce 3 ay vitaminlerimi dengeledim fazlasıyla 1 hapta folik asitte dahil çoğu vitaminler vardı kullandım. Hamile kalınca 3 ay tek folik asit kullandım. 24. Haftamda doktor sadece decavit verdi şuan 26 ya giriyoruz.
December Tugcekmr çok vitamin veriyor bazı doktorlar ben de anlayamıyorum. Bana da birkac tane verildi fakat dayanamıyorum artık midem kaldırmıyor hepsini kestim. Doktora soylicem kullanmaya devam et diyecek biliyorum ama gitmiyor artık bende. 32. Haftadayim ic organlarim iflas etti artık İnsanlar bu kadar ilacı kullanıp yan etki yaşamıyorlar mı acaba diye düşünüyorum bazen. Bebeğim gelsin bütün ilaçları fırlatıp aticam gına geldi valla.
Slc Senatr doktor ne diosw onu yap canm bende 1 da anca başladım bulantı kusma yapmasn diye 4.aydan sona az kustum sona 1 ay surp geçti bir ara kan ilacına rağmen düştü değerim gece yatrken içtiğim için toparladı nasipte varsa Rabbim nasıp ederse Aralık on gibi gelir yavrum
Denizbllt 1sadeturkahvesii ya bende bunları kullanıyorum 16. Haftadayım. Ama bakıyorum forum da millet başka başka bir sürü şey kullanıyor. Acaba biz mi az kullanıyoruz?
1sadeturkahvesii Denizbllt inan bilmiyorum ilk gebeliğim daha 🤷🏻♀️ belki ileriki haftalarda doğuma yaklaştıkça ekleyeceklerdir demir ilacı falan