hms Lyl__ hangi marka kullandığınız da önemli bence bana doktorun ilk verdiği balık yağı öyleydi midemden balıklar geliyodu midemi ağrıtıyordu. Başka bi doktor elevit 2 verdi onu kullanıyorum onda öyle bişey olmuyo
Esragvnc esinceeee ben de 6 haftalıkken elental2 başladım şu an 12 haftadayım aşırı kabızlık yaptı sadece bir kutu kullanabildim kabızlık durumu olunca doktor bırakabilirsin dedi. Sizde de böyle bi sorun oldu mu acaba?
Serendipity16 1sadeturkahvesii şu an her hafta yemeye çalışıyorum arada yemediğim zaman oluyor ama doktorda herhangi bir şey demedi bi dahaki kontrolde sorayım bakayım
Deletedmom_85 Senatr bir kaç sefer yaşadım o durumu ama simdi Bi sıkıntı yok bünye alışıyor galiba. Bende Bi ara ilacı birakacaktim ilk aldığım gün aşırı bulantı yaptı. Doktor gece yatmadan önce iç o zaman dedi Şu anlık bir sıkıntı yok o şekilde kullanıyorum
ElayAysen Minimalite ben gebelikde kullandiklarimi yazdim. 3cu ayda biraktim. Sonra balik yagina basladim. Gebelik sonlarindaysa demir magnezium oneriyorlar doktorlar en cok 💚
Bsrblr gulcanak02_ bebek kaç kılo son zamanlarda gttınız mı bılıyormusunz bende 30 a az kaldı merak edıyorum ne kadar oldu
gulcanak02_ Bsrblr yarın hastahaneye gideceğim bende çok merak ediyorum bu haftalarda kaç olması gerekiyor acaba bebeğim kaç olur bilmiyorum umarım gelişimi güzeldir en son 26+3 te gittim 1135 gramdı
Semre1407 Cikosmom bende ocean d vitamini kullanıyorum damla şeklinde olan günde kaç damla ve ne şekilde kullanıyorsunuz acaba 🙏🏽
Gul_ozcan3001 Kızlar bende rossyla multimax kullanıyorum ilk hamile kaldığım günden beri 21. Haftadayim Demir ilacı bı de magnezyum kullanıyorum benim gibi rossyla multimax kullanan var mı ya kırkım çıkana kadar kullanacakmisim öyle dedi doktorum
Slc Senatr arkadaşm istersen gece yut onu bide çok su iç kalkar kalkmaz yataktan su ic meyve suyu tüket ben masallh hiç çekmedim kabzlk
Senatr Slc gece yatarken içiyordum ama yaptı malesef 16. Haftadaym suan 2 litre içebiliyorum suyu meyve filan tüketiyorum doktor demirin iyi brak smdilk dedi bıraktım.
Busra_60 Lyl__ aynısı bende de oldu 4 ayda başladım sırf bu yüzden ara sıra bıraktım şimdi tamamen bıraktım mıdem bulandı 3 4 tablet bıtırdım napıcam içsem mı acaba dedım
Lyl__ Busra_60 bende bugün bırakcam 5 gün sonra kontrolum var baska ilacimda yok kulanmasam birşey olmaz dimi
Naniklininik Kızlar sizin çok yoğun değil mi takviyeleriniz? Kan tahlillerinde karaciğer enzimlerinizi de arada takip edin fazla vitamin folik asit ciğeri çok yoruyor. Ben sadece folat alıyorum
Slc Senatr doktor ne diosw onu yap canm bende 1 da anca başladım bulantı kusma yapmasn diye 4.aydan sona az kustum sona 1 ay surp geçti bir ara kan ilacına rağmen düştü değerim gece yatrken içtiğim için toparladı nasipte varsa Rabbim nasıp ederse Aralık on gibi gelir yavrum
Sedanur_23 reybars 15. Haftadan beri decavit magvital ve gyreferron kullanıyorum 1 haftaya bitecek bakalım değişecek mi ilaçlar devam mı