Liyamm1 Sermec27 hayirli ugurlu olsun canim benim 🫶🏻 Benim ilk belirtim 3 hafta once basladi ama olamaz diyip geçirdimm 😂😂 gecen hafta ogrendim hamile oldugumu 🙈
Sermec27 Liyamm1 sağ ol canım sende sağ salim kucağına alırsın inşallah benimde 1 haftadır vardı belirti ama ben adete yormustum ama hamileymişim sağ salim kucağımiza alırız inşallah 🥰♥️
Sermec27 Liyamm1 evet 30 Haziran ama benim sezaryen olacak ikinci oğlum 18 Haziran’da doğdu bu bebeğim de o tarihte doğmasını istiyorum bakalım 🥰
Liyamm1 Sermec27 bende ilk gebeligim sezaryan istiyorum ama yasadigim ülkede seçemiyorsun biraz zorlamam lazim 😂😂 sezaryan olunca kaç hafta dogum yapiliyor?
Sermec27 Liyamm1 benim ilk oğlumda 37+3 te olmuştu ikinci oğlumda 38+1 bu da eğer 18 Haziran’da olursa 38+2 olacak 🥰
Sermec27 Liyamm1 ya benim ilk doğumum olumsuz sonuçlandı yani benim isteğimle gerçekleşmedi ani olduğu için Sezaryen oldum ilki sezaryen diye ikincisi de sezaryen oldu bu da sezaryen olacak eğer doğum olursa
Liyamm1 Sermec27 anladim sezaryan daha iyi benim cevrem hepsi sezaryan oldu annem normal dogum önermedi bana 😂
Sermec27 Liyamm1 hiç tatmadım normal doğumu ama o da çok güzeldir bence yani benim herşey normal gitseydi normal doğumu denerdim ama bebek sağlıcakla doğsunda nasıl doğduğunun önemi yok 🥰