Merhaba kızlar. Bu sabah başıma beni çok korkutan bir şey geldi . Gebelik dönemim boyunca bu haftaya kadar çok şükür bir lekelenme kanama vs olmamıştı. Gebelikten önce mevcut olan bir hemoroid problemim vardı . Bu aralar da zorluyor beni ağrısı falan oluyor. Sabah kanama yapmış . Kanamanın nerden geldiğini anlayana kadar aklım çıktı . Doktorumu aradım hemen ama henüz ulaşamadım . Başına böyle şeyler gelen var mı? Hemoroid kanaması bebeğe zarar verir mi ? Bilen birileri yardımcı olabilir mi acaba? 32. Haftamdayım 😥

Damla6116 bebeğe zarar vermez iki krem var karıştırıp sürün bende de var ara ara geliyor maalesef kesin çözümü yaktirmakmis sanırım kremler anestol ve proctolog karıştırıp iki uç gun sabah akşam sürün bi süre dindiriyor ağrısını sızısını

Damla6116 benim de çok oluyordu kanamam doğal sarı kantaron yağı bulabilirseniz onu kullanın anında acısını alıyor 2-3 günde de tamamen geçiyor sonra tekrarlarsa yine sürersiniz
      Benim de kanıyordu o şekilde geçiriyordum ama el yapımı ya da doğal olmasına dikkat edin