Nurcihaan Mavisanneeee 20 yada 25 gün içinde çıkıyo sonuçlar benimki enfeksiyondu 24üncü günde çıktı tedirgin olmayın genetik bölümünü sabah arayın ordan öğrenin ne zaman çıkar diye ne kadar süre olduğunu söyleyin
Mavisanneeee 1 ay sürüyor dendi sabırla bekliyorum umarım güzel haberlerini alırım bende Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏
Merlot Mavisanneeee bana ilk 3 gün down vs çıkıyor dediler bende bugün haber bekliyorum ama gelmedi yürekler ağızda🙏 İnşallah güzel haberler alırız.
Merlot Adenbebek benim ikili testte mideyi göremediler sonra gördüler ama ufak olduğunu söylediler bir de Arsa diye bir şey çıktı damarla alakalı ikisi de küçük bulgular ama amniyosentez öneririm dediler. Bugün sonucu bekliyoruz yürekler ağızda 🙏
Adenbebek Merlot dua edicem bende inş iyi sonuclar alırsınız bizim ikili testte ense buru. Organ vs sorun yoktu ama kanda tam sınırda cıktı fetal önerdı doktor
Merlot Adenbebek bu arada benim ikili test degil sanirim detayli ultrasonda cikti 21 haftalik hamileyim..
Merlot Adenbebek ben perinatologa gidiyorum ikili 16. Haffada falan mi yapiliyor benim muaynelerim detayli ultrason diye geciyor onda ve kan tahlilinde bisi cikmamisti. 20. Hafta muaynesinde mideyi goremedi sonra gorundu ufak dedi bir de diger bulgu eklenince amniyosentez onerdi cmt yaptirdik ama sanirim sonuc bugune yetismeyecek:(
Adenbebek Merlot 12.haftada yapılan ikili test aradınızmı çıkmamısmı daha ? Bende nir baska doktorda saha yaptırdım ikili sonucu yarın alıcam beklemek çok zor inş iyi sonuclar alırız hayırlısıyla🙏🙏🙏🙏
Merlot Adenbebek sizin bahsettiginiz kan testi sanirim ben cumartesi amniyosentez yaptirdim onun sonucu cikmamis
Enesim BurcuAdak böbrek genişliğiniz kaç acaba bizim de böbrek genişliğimiz var ben yaptırmak istemedim
Merlot Enesim acikcasi bobrek icin normal dendi uzerinde durulmadi 2 ayri perinatolaga gorundum ikisi de bir kucuk bulgu icin basli basina amniyosentez onermeyiz dedi ama bende iki tane bulgu cikmisti. Insallah gerek kalmaz, hayirli haberler alirsiniz.