Mavisanneeee Kızlar yarın operasyona gireceğim amniyosentez için. Daha önce yaptıran var mı ? Bebeğiniz de ne gibi sıkıntı vardı ve ne için amniyosentez yaptırdınız benimle paylaşır mısınız ? Korkuyorum ve dualarınızı bekliyorum 😞🙏
Egeninannesii Mavisanneeee 4 lü testim riskli çıktıgı için amniyosentez bana yapıldı kolay ve kısa olduğu kadar riskli de tabii ama kordosentez yapılcak dememişmiydin
Nurcihaan Mavisanneeee ben yaptırdım 13 gün oldu sonuç bekliyorum zaman geçmiyo toxoplasma çıktı kanımda enfeksiyon siz ne için yaptırmıştınız
BurcuAdak Mavisanneeee böbrek genişlemesi ve bağırsak parlaklığı vardı amyosentez oldum cok cok basit işlem sade e işlemden sonra bikaç dakika agrım oldu sonrasında bikaç gün dinlendim şükür bişey olmadı korkulucak bir işlem değil 😊 geçmiş olsun
Egeninannesii Benim sonuçlar iyi çıktı ama gelişim geriliği nedeniyle kordosentez yapılma durumu var şuanda
EbruUurluGkta Egeninannesii canım 3 hafta gerilikte sıkıntı varmı diyemi yaptılar kordonsenzlemi belli olucak yoksa
Enesim BurcuAdak böbrek genişliğiniz kaç acaba bizim de böbrek genişliğimiz var ben yaptırmak istemedim
Mavisanneeee Bugün tam bir hafta oldu sonuçları beklemek çok yorucu ve kafa bulandırıcı Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün 😊
Mavisanneeee Hayır malesef henüz alamadık bekliyoruz 21 gün oldu hala çıkmadı. Gerçi sonuçlarım temiz gelecekse eğer (ki ben inanıyorum Allah’ın izniyle temiz gelecek) bi 21 gün daha beklerim
Merlot Mavisanneeee bana ilk 3 gün down vs çıkıyor dediler bende bugün haber bekliyorum ama gelmedi yürekler ağızda🙏 İnşallah güzel haberler alırız.
Nurcihaan Mavisanneeee 20 yada 25 gün içinde çıkıyo sonuçlar benimki enfeksiyondu 24üncü günde çıktı tedirgin olmayın genetik bölümünü sabah arayın ordan öğrenin ne zaman çıkar diye ne kadar süre olduğunu söyleyin