Melisct94 Ebrarabla_06 İnşallah canım sağolasın teşekkür ederim güzel dileklerin için umarım herşey öyle olur. 🥰🌸🙏
Pekii Ebrarabla_06 aynen öyle çok heyecanlı gelsin artık diye 🥰 bu arada Ebrar kızınızın adı mı benim kızımın adı da Ebrar Hira ❣️
Kaderyuruk Ebrarabla_06 sağlıkla kavuşmak istiyorum inşallah zaman hiç geçmiyor gibi bu aralar , bakalım kanala girmişşş ne olur ☺️
iremmm1919 Ebrarabla_06 Amin inşallah cümlemize sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun ☺️3. Sezeryanım. İlkindinde normalden döndüm olmadıği için ☺️ çantayı 32. Haftamda hazır ettim neolur neolmaz diye ☺️☺️☺️
Ebrarabla_06 iremmm1919 hayırlısıyla olsun inşallah canım😘 demek ki bebiş sezeryanla gelmek istemiş iyi yaptın ne olur ne olmaz insan bilemiyor ne olacağını 😊😊☺☺☺
Lamiya02 Ebrarabla_06 bu benim inwallah ikinci bebiş ilki daha cobuk gecmişdi iknci olmasina bakmayarak buna daha cok heycan var ve zaman gecmiyo 😐 salikla gelsinler inwallah
Ebrarabla_06 Lamiya02 neler olacağını bildiğin için geçmiyordur canım benim sağlıkla gelsin inşallah annesi🥰
Ncn Kizlar bugun kontrole gittim 2 cm açılmam varmış yarın sabah 9 da doğuma gideceğim dua edin lütfen 😊 Allah bana ve hepinize kolay sağlıklı doğum nasip etsin kimsenin kucagini da boş bırakmasın 🙏🥰