Ebrarabla_06 iremmm1919 hayırlısıyla gelsin inşallah canım benim kendi isteğiyle mi olacaksın canım benim sağlıkla al kucağına herşeyin hazır mı canım
iremmm1919 Ebrarabla_06 Amin inşallah cümlemize sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun ☺️3. Sezeryanım. İlkindinde normalden döndüm olmadıği için ☺️ çantayı 32. Haftamda hazır ettim neolur neolmaz diye ☺️☺️☺️
dilek_turkan_14 Ebrarabla_06 inşallah canım sağolasın hepimizin bebişleri sağlıkla dünyaya gelir inşallah 🥰🌸
Ebrarabla_06 Ceylannn1y ay bir hafta kalmış çok güzel bir duygu son günler Rabbim yardımcın olsun inşallah canım benim sağlıkla gelsin🥰
December Ebrarabla_06 uygulamaya gore 53 ama sezaryen olcam kısmetse 46 gün kaldı hemen geçsin istiyorum 😍
Melisct94 Ebrarabla_06 Herşeyin hayırlısı bakalım oğlum da böle olmadım hiç sadece doğum günü öledim bunda çok önceden başladı aynı şeyi yaşayacaklarım da korkutmuyor değil🙊🙊
Ebrarabla_06 Melisct94 Her şeyin hayırlısı canımın içi her bir doğum gerçekten yani zor oluyor Rabbim Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sana hiç korkutma kendini sen çok güçlü bir annesin
Melisct94 Ebrarabla_06 İnşallah canım sağolasın teşekkür ederim güzel dileklerin için umarım herşey öyle olur. 🥰🌸🙏
DtkBsr GaMze-koran35 GaMze-koran35 henüz hala belli değil. 38 dolsun demisti doktor, gecen hafta 39da dolsun dedi. Net tarih vermiyor hala 😥
Ebrarabla_06 monarosamommy çok şükür Az kalmış canım benim az kalmış hayırlısıyla kucağına al sağlıkla doğsun minikler 😊🤲