Bebegimibekliyorum000 Burdur bıçak devlet hastanesinde doğum yapan var mı acaba? Hangi doktoru önerirsiniz bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim.
sevgigorgell Bebegimibekliyorum000 merhaba bende bucaktayim ve orada yapacağım cuma günü 30 haftalık olacağız. Mustafa tutumlu kadın doğum doktoruna gidiyorum ama duyduğuma göre sezeryana giriyor sadece doktorlar ebeler doğum yaptiriyormus. Yapan arkadaşlarım var doğum güzel dediler tek kişilik odalar eşin yanında durabilirmis böyle dediler açıkçası 😊
Ravza12 Bebegimibekliyorum000 mustafa bey iyi diye duydum ama esra hanımı tavsiye edeni hiç duymadım genellikle şikayetçiler tabi kişiden kişiye değişiyordur
Bebegimibekliyorum000 sevgigorgell anladım benim de sezaryen olacak inşallah. Peki Mustafa beye randevu bulmada bir sıkıntı yaşanıyor mu acaba
Nariye007 sevgigorgell sevgigorgell merhaba bende bucak da istiyorum doğumu da postunuzu okudum ilk kızımı orda doğum yapmıştım 4 yıl önce şimdi tekrar doğum yapacağım nasıl geçti doğum normal mi yaptiniz bucakta?
Bebegimibekliyorum000 Ravza12 şu ana kadar araştırdığıma göre ben de hep Mustafa beyin adını duyuyorum bakalım inşallah yaşayıp göreceğiz
sevgigorgell Bebegimibekliyorum000 muanesi ilgisi çok güzel çok iyi biri gerçekten devlet Hastanesi’nde böyle bir doktor süper bişey 😊 benimki normal olacak malesef doğumda olmayacak. Randevu bulmakda sıkıntı yaşamadım su zamana göre zaten her muanede ne zaman hangi haftada görmek istediğini söylüyor bende ona göre hesaplayıp erkenden randevumu alıyorum😊
Bebegimibekliyorum000 sevgigorgell sezaryen doğumda ne kadar yatırılıyor peki bilginiz var mı? Şehirden şehire değişiyor çünkü sanırım benim bulunduğum şehirde 3 gece kalınıyor mesela.
1sadeturkahvesii Bebegimibekliyorum000 kime gittiniz acaba ben bucaklıyım gurbette yaşıyorum bir kaç aya bucağa gelip orda devam edicem rutin kontrollerime. Bir kere Esra hanıma gitmiştim hamile kalmadan önce çok kaba davranmıştı ama bilgisinin iyi olduğunu söylemişlerdi bilemiyorum.
Bebegimibekliyorum000 1sadeturkahvesii ben de aynı sizin gibiyim şu an Urfa ceylanpinardayim kayinvalidemlerin yanına geleceğim doğum için
Bebegimibekliyorum000 1sadeturkahvesii rica ederim ama araştırmalarıma göre Mustafa beye daha ilgili diyorlar bir de onu deneyin bence
1sadeturkahvesii Bebegimibekliyorum000 ona da gitmiştim geçmiş senelerde rutin kontrol için memnun kalmıştım. gidince ikisine de gidip öyle karar vereceğim sanırım
Bebegimibekliyorum000 1sadeturkahvesii Mustafa beye tekrar gittiğinizde gozlemlerinizi buraya da yazarsanız çok sevinirim.
1sadeturkahvesii Bebegimibekliyorum000 merhaba Mustafa beye kontrole gittim ben yaklaşımını beğendim gayet ilgiliydi bilginiz olsun 🌸
Bebegimibekliyorum000 1sadeturkahvesii sevindim sizin adınıza benim dün gece doğumum gerçekleşti düzenli sancılarım vardı ve durduramadilar
1sadeturkahvesii Bebegimibekliyorum000 hayırlı uğurlu olsun gözünüz aydın sağlıcakla büyütün bebeğinizi 🫶🏻
Nariye007 Bebegimibekliyorum000 merhaba bende bucak da istiyorum doğumu da postunuzu okudum ilk kızımı orda doğum yapmıştım 4 yıl önce şimdi tekrar doğum yapacağım nasıl geçti doğum normal mi yaptiniz bucakta?