KirazKahveBlog Fadimeanne ben hem baby & me’nin yumuşatıcı ve deterjanını aldım hem de seventh generation’ın. Baby & me’nin kokusu daha güzel kesinlikle öneririm çoğunu baby & me ile yıkadım
Deletedmom4793 Fadimeanne baby me aldım önce iyi yıkadı ama renklilerde hep sabun tozu bıraktı dalan almayı düşünüyorum bi dahakine hep sabun kalıntısı kaldı çamaşırlarda
Hanus Elifcik34 Tamam bakalım bende Dalandan alıcam büyük ihtimal. Yumuşatıcı olarakta unı baby alırım herhalde
Suk Bende green clean kullanıyorum canım. Mühendisoğlunun sayfasından takip ederek aldım bende. Yumuşatıcı kullanmıyorum. Dalinin eskisi gibi olmadığı söyleniyor.
Denizinannesiii34 Fadimeanne uni baby sıvı detarjan aldm dalın ama deterjanı uni baby süper. Bende kıyafetlerini nasıl ayiricam renklerini nasıl yikicam onu bilemiyorum 😑🤣🤣🤣
Melissssgrc Fadimeanne roxy 👍 yumuşatıcıya gerek Yok bu deterjanı kullanırsan bi de 1 y.k at çok köpürüyor 🥰
Migrenligebe Fadimeanne yumusatici yerine sirke kullanin diyolar, mikrop da kiriyormus hem. Denemedim ama sonuc nasil olur bilmiyorum
iremby Fadimeanne green clean ile yikadim gayet memnun kaldim. Erken degil mi? 32 haftada yikadim ben.
1850 Fadimeanne green clean baby aldım. Suan carrefour da camasır deterjanıda biberon temızleyıcı de ındırımde. Tamamen organıkmıs
Bittersweet Fadimeanne yumusatici kullanma, bitkisel sabun tozlari var e bebekte onunla yikadim sadece. Yumusatici alerji riskini arttiriyormus 3 yasa kadar kullanmayi dusunmuyorum ben.