Nuraaa Tubam26 ben 1 bucuk ay cektım dedıgınız gıbı Sonradan atılan dıkıslerde tutmadı Mutlaka krem kullanın bol sürün
Tubam26 Nuraaa Tekrar dikecekler bakalım valla bi krem bi batikon yaptım şimdi yeniden dikilince aynı devam ederim de inşallah biran önce kurtulurum
Kubrabaytekin Tubam26 bende normal doğum yaptım bayada dikişim vardı ama ne acı çektim nede dikişlerim attı . Sizde neden dikiş attı ki. Ben krem falan hiç bişey kullanmamıştım. 4 yıl olacak doğum yaptığım
Rumyy07 Dnzygv 36 haftada çatıya baktı normal doğuma uygun dedi 37 de acilma var ki diye tekrar baktı şimdi 38 haftadayim bekliyoruz
Tubam26 Kubrabaytekin sanırım kas üzerine dikiş yapılmış bu nedenle tutmamış. Peki sizde kalçalarınızda ağrı oldu mu? Çatı kısmınızda falan ağrı oldumu? Çok ağrı oluyor sağıma soluma yatamıyorum hareket ederken falan canım acıyo yumruk yemiş gibiyim. Sanki biri oralarıma vurmuş gibi
Kubrabaytekin Tubam26 yok benim hiç ağrım olmamisti gerçekten. Doğum yaptığım an tüm ağrılar gitmişti . Kişiden kişiye değişiyor demekki. Şuan ikinci bebeğime hamileyim 34 haftalık yine normal doğum istiyorum açıkçası sezeryandan çok korkuyorum