YagmurAyverdi Kızlar bende 22+5im. Oğluşum olcak bol hareketli maşallah 🧿 ama vajinamda bi baskı var. Klitoris sanki yerinden çıkıyo gibi. Yaşayan var mı? Normal mi?
Bebisbg34 YagmurAyverdi bende 19+5 teyım oglum olcak ama hareketlerını bi hafta once hıssettım dahada yokk normal mi szce😒😒
Premsesko Gamzeramo Bende de çok oluyor. Ama bazen bebeğin olduğu yerde sert oluyor öyle mi yoksa daha belirgin mi
YagmurAyverdi Premsesko ben 2 3 gündür çok korkuyorum. Siz ne zamandır hissediyosunuz bu durumu? Gittiniz mi bi hekime?
Premsesko YagmurAyverdi Evet sordum rahim büyüdüğü için dedi doktor normal dedi. Sizde sertleşme oluyor mu ?
YagmurAyverdi Premsesko sertleşme derken? Karnımda mı vajinada mı? Karnımda oluyo mesela yan yatıyosam o da toplanıyo orda sonra oyun oynuyoruz. O normal bence 😊
MiaBaslck Premsesko Vajinada baskı oluyormu sizdede bende bazen eli kolu ordan çıkacak sanıyorum öyle bir baskı
Premsesko MiaBaslck evet aynen oluyor. Birde sağ kaşık değil de sanki daha orta ağrıyor feci kum döküyorum o yüzden galiba
YagmurAyverdi MiaBaslck bende doktorumu aradım normal dedi ama yarın gene gideceğim. Çünkü ayağa kalkamıyorum böyle bi durum olduğunda elimle tampun yapıp öyle yürüyorum
caglayaman Kızlar ben 2 gün önce doktora sordum o sertleşmeyi böyle şişiyo orası resmen sert doktor dediki rahim büyüdüğü için oraya totosunu kafasını kendini tıplayıp koyuyo olabilir dedi hafifçe ovala bastırmadan dağılır dedi:)