B-Y94 Premsesko heyecanlı bekleyiş benim batım 1 2 arası ama gene de yazmak istedim 🥰 bu sabahtan beri belimde çekme ve kasıklarımda batma hissediyorum
1cocuklumom Premsesko 21+1 iz hareketlendi maşallah karnımda futbol oynuyor bi oğluş vardı 2.oğluş geliyor 2 erkek annesi olarak yoluma devam
Gamzeramo Premsesko merhaba canim yarin 21 haftalık olucaz iyiyim bebisimde iyi çok şükür bizde hareketliyiz oğluşum olucak sen nasilsin 😇
Premsesko Delidolu Valla az önce 2 tane sertleşme yaşadım biraz korktum ama iyiyim bazen ağrılarım oluyor sadece 🥲 cumartesi detaylı ultrasonum var heyecanlıyım
Blackatlas Arkadaşlarrr bu sertleşme nasıl oluyor nasıl bişey ? Bazen benim karnım özellikleri sabahları sert oluyor uyandıgımda ve ortaya toplanmıs oluyor öyle bişey mi
Premsesko Gamzeramo Bende çok şükür bu sertleşmeler korkutuyor sadece ❤️ benimde oğlum olacak. Sizde var mi sertleşme
1cocuklumom Premsesko yok hayır ben yaşamadım hiç veya farketmedim günler o kadar yoğun ki bi tane daha 2 yaşında oğlum var
Gamzeramo Premsesko sertlesme dediginiz gogus altindaki sertlesmemi oluyo ilk gebeliğim de pek bilgim yok
[silindi] 22+3’ten selamlar 🥰 ufaktan bir kanamam oldu doktorum progeston verdi bol bol yatmamı söyledi 14 gün sonra tekrar kontrole gideceğim inşallah her şey yolunda gider 🙏🙂
Gamzeramo Premsesko gobegim ustunde baZen böyle sertlik oluyo dokunuyorum sertlik hossediyorum5 alt karnim yumusak sanırım böyle oluyo simdi yokladim suan yumusak ust tarafmda 😂😂
Premsesko Gamzeramo Bende de çok oluyor. Ama bazen bebeğin olduğu yerde sert oluyor öyle mi yoksa daha belirgin mi