Nursonmez umrumdadegil malesef maddi durumdan dolayı arada bir alabilsekde çoğu zaman yetmiyordu hem pahalılık hem ödeme harcama yapılacak çok şey var 🥲
Sevde96 umrumdadegil Meyve😍 İlk aylar mide bulantısından dolayı sadece meyve yiyebiliyordum nerdeyse. Şimdi de en az 2 öğün meyve yemezsem duramıyorum❤️
Sofiaa Nursonmez benim kardeşim ikincisine hamile iken çok zor günler geçirmişti ve sadece salçalı makarna yedim drdi. Ona rağmen çocuk sağlıkla doğdu şuan tam 12 yaşında turp gibi kız maşallah. İnşallah sizin de bebeğiniz sağlıkla gelir.
Premsesko umrumdadegil Aynen öyle 😂 ay az önce 2 kez arka arkaya sertleşme oldu karnımda. Çok korktum bir ağrı oldu şükür geçti. Zaten rutin ağrılar devam 😅
Nursonmez umrumdadegil ya öyle olsun diye söylemedim sadece içimi dökmek istedim benimde tek tesellim sağlıklı olması zaten inşallah bugünlerde geçecek
tugbadurmaz34 Nursonmez benimde 3. Gebeliğim ilkinde ki imkanlarım harcanan paralarla neler yapılırdı ama olmadı şimdi tek maaş sigortam yok ama bu zamana nasipmiş 🤷🏻♀️
umrumdadegil Nursonmez olsun paylaşmak iyi gelir insana 💜 sağlıkla gelsin bebeklerimiz insanın her zamanı aynı olmuyor inşallah istediklerini yiyebildiğin Zamanlar da gelecektir💜
miniskesi umrumdadegil hiçbir şey aşermedim. zorunluluktan hayatımda hiç yemediğim kadar yumurta,ceviz ve muz yiyorum en çok 😄