__mom umrumdadegil hergun sabah akşam mandalina yiyorum normalde asla bukadar yemem ama canim cok cekiyor😂
umrumdadegil Zeyneppkkxxx ay bende ondan tiksindim ya hamile kalmadan önce çıksa da yesem diye bekliyordum ama
busraayksll Zeyneppkkxxx benimde hep meyve yemek istedi canım ya çok garip normalde eve almauiz bile eve
umrumdadegil Didar-89 benimde canım çok çekiyor ama baş dönmesi yapıyor bende gebelikten önceden beridir korkuyorum o yüzden neden böyle oluyor acaba
Zararsiz01 __mom ahahhaa aynı ben de normalde hiç meyve yemem şimdi sabah öğle akşam mandalina yiyorum 😊 ilk haftalar da üzüme takmıştım
neanladinyurdagull umrumdadegil 36 haftalık hamileyim haftada bir mutlaka tavuk döner dürüm yiyorum ay bıkmıyorum şöyle ketçaplı mayonezli turşulu ekşi ekşi.Bana kalsa hergün yerim bıkmadan
Bircan67 neanladinyurdagull yaa bende siz gibi dünyanın tavuk dönerini yedim yemeye de devam ediyorum😀 hic sıkılmadan bıkmadan tiksinmeden yiyorum bazen rüyalarıma bile girdi tavuk döner🤣
Gamzenakit umrumdadegil ilk haftalarda cok yedim şimdi 4 ayım bitcek yiyemiyorum ceviz artık mandalina muz yiyorum bende
Elanur070717 Berenada69 herkes mandilana yazmış ya bende mandalina çok sevmem ama bi tek onu yiyorum içim yanıyor sanki
Nursonmez umrumdadegil çok şey aşerdim yüzde birini yiyebildim çoğunluk makarna yedim maleseff buna rağmen gelişimi sağlığı iyiymiş çok şükürr
Dalenkamader Nursonmez Canım kardeşim Allah besliyor yavrunu, onun gıdası Allah katından tamamlaniyordur zaten ❤️