Cigdemtrnn Nnagish amin inşallah çok teşekkür ederim. Evet öyle olcak inşallah❤️ Seninde gönlünce olsun her şeyyy
Seyma0323 Ayseanneeee çok sağol canim burda aynisi topsuz olanı var 10 euro burda ben yurtdişina yasiyorum kesinlikle alicam sağol
Ayseanneeee Seyma0323 topuyla mutlaka masaj yapman lazım 🤗 rica ederim çok çok şükür bı tane bile iz kalmadı bende.
ElifKarata Nnagish aynen hepsi gitti 15 günde diyebilirim 🤣🤣🤣 ama emzirirken geri aldm 8 kilo onu 1 senede zor verdim 🤣🤣🤣 emzirirken bana Cook iştah gelmişti smdi emzirirken dikkat edicem.
Nnagish Minikperi haklı olabilirsiniz işte insan bilmediği şeyi istiyor belki de , benm de sezaryen doğumum çok kötü geçti şimdi bide normal doğurup hemen ayaklananları görünce acaba daha mi iyi olur die düşünüyorum sürekli
Minikperi Valla ben hemen ayaklanamadım 6 ay sakat gibi dolaştım ve fizik tedavi gördüm. 2 hafta da olsa ayaklanan sezaryenlilere özendim ben de. İşte herkesin tecrübesi farklı 🤷🏻♀️
esmerrmm Ayseanneeee yaa allah razi olsun , peki sezeryandan kac gun sonra kullandiniz ve kac ay kullandiniz acaba ,benim ilk dogumumda sezeryan dikişin keloid oldu , bundada olmasin diye ugrasicam 🥹
Ayseanneeee esmerrmm valla sezeyandan hemen sonra kullandım diye hatırlıyorum ama seyreltilmiş bir şekilde sürmen lazım fazla değil az ..Ben en fazla üç ay sıkı kullandım sonra banyodan banyoya aklıma geldikçe sürdüm.😃
esmerrmm Ayseanneeee topuyla masaj yaparken acimiyormuydu nasil dayandin 🥹, kac dk masaj yaptin topla 🥹
Ayseanneeee esmerrmm çok uzun süre yapmadım ama acitmadan yapın değmesi lazım zaten uyuşuk oluyor anlıyor gibisin anlamıyor gibisin 😅